Váchová & Kocurová: Pokřtily plachetnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Váchová & Kocurová: Pokřtily plachetnici

Lucie Váchová (vlevo) a Radka Kocurová si vzaly na starost křest všech plachetnic. Ale moc jim to nešlo.
Lucie Váchová (vlevo) a Radka Kocurová si vzaly na starost křest všech plachetnic. Ale moc jim to nešlo. (Aha!: Petr Novotný)

PRAHA – Missky vyrazily na plachetnicový rej! Lucie Váchová (23) a Radka Kocurová (25) si společně s dalšími vodomily nenechaly ujít velký křest plachetnic MELGES 24, určených pro první profesionální sérii jachtařských závodů v ČR.

Missky vyrazily na plachetnicový rej! Lucie Váchová (23) a Radka Kocurová (25) si společně s dalšími vodomily nenechaly ujít velký křest plachetnic MELGES 24, určených pro první profesionální sérii jachtařských závodů v ČR.

Rozesmáté a tak trochu nešikovné modelky totiž chtěly těsně před velkým exhibičním závodem svou loď pokřtít šampaňským. Radka, která si vše vzala na starost a láhev sektu otevírala poprvé, předvedla všem přítomným hostům svým neobratným chováním veselou scénku. „To je fakt strašná legrace,“ hájila se nešťastně Kocurová, která prý otevírání sektu příště přenechá nějakému zkušenému pánovi. Do Yacht Clubu Cere v Podolí si přišli zasoutěžit a vyzkoušet kormidlování plachetnice také Dan Hůlka, Jan Hřebejk nebo Michal Viewegh.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.