Bavič Karel Šíp: Před pěti lety mu zemřela dcera a teď... Strach o syna Honzíka (3)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bavič Karel Šíp: Před pěti lety mu zemřela dcera a teď... Strach o syna Honzíka (3)!

PRAHA – Populárnímu moderátorovi Karlu Šípovi (61) a jeho nastávající Ivě Havránkové (32) přibyly vrásky na čele! Strach o to nejcennější, co mají. Jejich tříletý syn Honzík totiž skončil v nemocnici, kde prodělal těžkou operaci kýly!


„Ano, je to pravda,“ přiznal deníku Aha! sám Karel Šíp, který nezakrývá, že se o zdraví syna velmi bojí. Aby ne, jeho děti jsou pro něj vším. V živé paměti má navíc pořád ještě smrt své nemanželské dcery Hany (†20), která v roce 2002 spáchala záhadnou sebevraždu skokem z okna.

Honzík teď v nemocnici po operaci kýly strávil několik dní, během kterých Šíp starostí ani oka nezamhouřil. Svatba s Honzíkovou matkou Ivou, pro kterou už vybral zásnubní prstýnek, či práce, to vše najednou nebylo důležité. Kliknutím zvětšeteKýla se u dětí projevuje pláčem, ale i horečkou až přes 40 °C. „Kýla se dá laicky popsat tak, že nějaká útroba dutiny břišní se nějakým otvorem z dutiny břišní dostává ven,“ vysvětlují lékaři s tím, že kýla může malé dítě i zabít. A to v okamžiku, kdy dojde k tzv. uskřinutí (vyklenutý obsah již nelze zasunout zpět do břišní dutiny a hrozí odumření vyklenuté části – např. střeva). „Pak musí do několika hodin následovat rychlá operace,“ dodává lékař s tím, že u malých pacientů operace není vůbec jednoduchá.

Dnes už se Honzík naštěstí zotavuje z náročné operace doma. Noční můra stará pět let, kterou pro Karla Šípa byla smrt jeho nemanželské dcery Hany, se tak naštěstí nevrátila.

To, že má populární bavič nemanželskou dceru, se provalilo až po její sebevraždě, v době, kdy se Šíp rozváděl s Marcelou Holanovou, s níž má syna Karla (23). Přestože nikdy nepodstoupil zkoušky otcovství, dvacet let Šíp na utajovanou dceru počatou v opilosti platil alimenty. V souvislosti s Haninou sebevraždou, kdy 3. prosince 2002 vyskočila z 9. patra jednoho zlínského činžáku, se mluvilo o drogách. Do médií se přísně utajená tragédie dostala až poté, co Hanina matka (43) po Šípovi požadovala 50 000 Kč na dceřin náhrobek, a on si to vysvětlil jako vydírání.


Autor: Petr Macek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.