Šťastnému přeskočilo! V padesáti znova tátou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šťastnému přeskočilo! V padesáti znova tátou?

Druhý sen se Honzovi narodil v listopadu 2011. Herec byl miminkem evidentně dojatý.
Druhý sen se Honzovi narodil v listopadu 2011. Herec byl miminkem evidentně dojatý. (Foto Jindřich Starý)

Jednoho syna vychoval, druhému jsou čtyři roky. Jan Šťastný se s padesátkou na krku rozhodl, že chce mít ještě holku!

„Chybí mi princezna!“ postěžoval si Blesku. „Kluky nemůžete tak rozmazlovat. I když já Ondráše (4), upřímně, trochu rozmazluju. Ale přece jen je to kluk, tak se to nesmí přehánět. Holčičku bych ale rozmazloval moc rád!“ přiznal herec.

Sám přitom podotkl, že syn Ondřej je vlastně mladší než jeho dvě vnučky. To ale Šťastného nijak nepálí. „Ale myslím, že díky tomu všemu nemám žádný čas na krizi středního věku. Všechno se to tak nějak seběhlo, že se pořád cítím jako v pětadvaceti, protože mám podobné starosti jako tehdy,“ říká Honza, který má za manželku třicetiletou Báru. „A jsem za to rád, rozhodně nečekám doma na důchod!“

Do důchodu ještě herce, který je tváří nového primáckého seriálu Jetelín, nikdo neposílá. Otázkou je, zda by na prahu padesátky neměl své otcovské pudy už trochu mírnit. A věnovat se třeba jiným věcem…



Přečtěte si
6010
15. 7. 2016 • 16:58

Klidně ať to zkusí, ale co když to bude zase kluk? Kdo mu zaručí, že to bude holka?

eva666
15. 7. 2016 • 12:03

Pro autora článku: nespíš jste impotent nebo střílíte slepýma...ženská nebo chlap? Chybí mi jméno, abych byla konkrétní. Jo a taky mi chybí odpověď na poslední otázku v článku, jakýmže věcem by se to měl Jan Šťastný věnovat? Škoda.. mohla jsem se pobavit. Honzo, jen do toho, blbých řečí blbých autorů si nevšímej. To je slepá závist, že někdo ještě v 50. může..

tyrkys
15. 7. 2016 • 09:49

Na tatínka ještě není tak starý, jsou daleko starší a mají miminka. Třeba Trávníček a Hutka, ti jsou o deset i více let starší než Šťastný. Gott jakbysmet. Hlavně, že je mladá maminka a aby se mu ta holčička povedla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.