Manželé Trávníčkovi: Kdopak tu nosí dítě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Manželé Trávníčkovi: Kdopak tu nosí dítě?

Pavel s Monikou budou mít zanedlouho stejná břicha.
Pavel s Monikou budou mít zanedlouho stejná břicha. (Foto pro Aha! – showpix.cz, ara)

Popelčin princ Pavel Trávníček (65) co nevidět přivítá na svět svého třetího potomka. Jeho žena Monika Trávníčková (31) se už chlubí pěkným bříškem a pomalu co do proporcí dohání svého manžela.

„Teď jsem už ve čtvrtém měsíci a věřím, že budeme tyto Vánoce pod stromečkem ve třech,“ svěřila deníku Aha! v polovině června Monika, která v poslední době září štěstím. Poté, co podruhé potratila, totiž propadala zoufalství. To se vytratilo poté, co znovu otěhotněla.

Nyní se Trávníčkové rýsuje břicho, na kterém její manžel »dře« už pěknou řádku let. Teď se jeho tvarů blíží, svému muži šlape na paty. Zda se bude herec po synech Adamovi (29) a Pavlovi (25) těšit z dalšího kluka, nebo přivítá na svět poprvé holčičku, si ale manželé zatím nechávají pro sebe.



Přečtěte si
-bello-
1. 7. 2016 • 00:10

chaluge mají konzervatož , max. Damu a podívej se na vyučovací program konzervatoře .Jen totální dement by neprošel. Tam na konuzervatoři mozky nehledej, hledej talent. Proto bezmozkové taky podporují Šláfnbeerga a jsou sluníčkoví

-bello-
1. 7. 2016 • 00:07

nevím, jak to má Trávníček s majetkem, ale prý dědil.Tedy má na jeho drahé auto, nebo auta a mně je to úplně fuk, ale hergot proč nemá na jiné triko a kalhoty a ona taky?! Další zbohatlá bída, co v tom neumí chodit. Ona je to krá.va nebeská.kdybych 2 x potratila, tak o novém těhotenství bych snad ani nedýchala , tak bych byla pověrčivá, ale ona to kváká pokaždý hned od 1. dne inseminace ( sperma on musí mít od zmražené před ozařováním).

nadhera
30. 6. 2016 • 14:50

Oni se k sobě hodí, když byli u Cibulky v tajence, tak se předvedli jako hoooodně hloupí. P.T. nevěděl rozdíl mezi souhláskama a samohláskama, no celkový trapas, hrozné!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.