Nova »zařízla« milence Vojtka a Vraspírovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nova »zařízla« milence Vojtka a Vraspírovou!

Petra bude Romana povzbuzovat jenom z hlediště.
Petra bude Romana povzbuzovat jenom z hlediště. (Foto: Marek Pátek)

Rozdělení milenců! Tak by se dal popsat casting na druhou řadu show Tvoje tvář má známý hlas. Zatímco Roman Vojtek (44) byl vybrán mezi další osmičku statečných, jeho přítelkyni Petru Vraspírovou (28) »zařízli«.

Mohli se stát nejzamilovanějším párem druhé řady. „Castingu na druhou řadu zábavné show se zúčastnili oba, ale ji nakonec nevybrali,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj z televize Nova.

Muzikálová hvězda zřejmě dojela na to, že není ještě tak známá tvář jako Vojtek. Zviditelnila se vlastně až díky vztahu s ním. Roman měl oproti Petře výhodu i v tom, že už ho chtěli i do první řady soutěže.

„Ano, byl jsem v jednání s produkcí současné první řady, ale nakonec jsme se nedohodli,“ říkal Vojtek v dubnu. To, že se objeví ve druhé řadě, ale potvrdit zatím nechce. „Myslím, že v horizontu několika dní nebo týdnů se bude vše zveřejňovat. Nemůžu k tomu nic říct, a ani nechci, třeba bych to zakřikl,“ usmál se.



Přečtěte si
majojo
22. 6. 2016 • 07:06

Vojtek se znemožní sám, pochybuju, že něco famózního dokáže - a to, že se tam pokusil protlačit i Vraspírovou (co je to Vraspírová?), jen potvrdil, že je, slušně řečeno, poněkud morálně labilní.

ellenic
21. 6. 2016 • 22:46

zadnice Tak si neměla Maruna brát půjčku na jahody a Vojtek by nemusel točit takovou naivní a nákladnou reklamu .

defakto
21. 6. 2016 • 19:35

... vyhodte je oba dva ! Nechceme vidět ty jejich podrazácké ksichty ! Vojtek může akorát vyhrát v soutěži o největšího hajzla !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.