Lucie Koňaříková: Chci miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Koňaříková: Chci miminko!

Producent Tomáš Vavřinec chválil Lucii Koňaříkové-Salamé její falešné bříško, které se možná zanedlouho stane skutečností.
Producent Tomáš Vavřinec chválil Lucii Koňaříkové-Salamé její falešné bříško, které se možná zanedlouho stane skutečností.

PRAHA – „Dělá si ta Lucka legraci, nebo už na ni přicházejí mateřské choutky?“ znělo mezi všemi příznivci bowlingu, kteří přišli na Bowlingový turnaj Kocoura Vavřince podpořit děti z dětského domova v Dolních Počernicích.


A nestačili se divit, co Lucie Koňaříková-Salamé (28) předvádí za kousky. Moderátorka a občasná modelka si totiž ve chvílích pauzy hrála na maminku v očekávání. A nejen organizátor celého turnaje Tomáš Vavřinec, ale i ostatní jí její falešné bříško jen chválili a apelovali na ni, aby do toho už konečně práskla.

„Už mě to čeká, měla bych o tom už vážně začít přemýšlet,“ prozradila Lucie, která žije již několik let manželským životem, ale po miminku zatím netoužila. Do bowlingového centra Radava zavítaly zahrát si i bývalé missky Lucie Váchová a Radka Kocurová. Radka, která poslední dobou tráví většinu času bez svého přítele Tomáše Rosického, přivedla na bowling i svého domácího mazlíčka. Kliknutím zvětšeteTen dělal radost nejen dětem z dětského domova, ale také její nejlepší kamarádce Váchové, která turnaj s Tomášem Vavřincem nakonec vyhrála.

Podpořit charitativně sportovní akci přišli i Lucie Černíková, Eva Čížkovská nebo Rey Koranteng, který prý začne trénovat bowling častěji, protože nakonec prohrál. Po ukončení turnaje byli vítězům v kategorii děti a osobnosti předány poháry a bylo také vyhlášeno a oceněno nejlepší čtyřčlenné družstvo složené z dětí a osobností. Během soutěže proběhlo i krátké vystoupení Standy Hložka, který všem dětem zazpíval Holky z naší školky.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.