Hvězda Ordinace Petr Rychlý se potřetí oženil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Ordinace Petr Rychlý se potřetí oženil!

Ve skutečném životě šel Rychlý poprvé k oltáři s herečkou Pavlou Vojáčkovou.
Ve skutečném životě šel Rychlý poprvé k oltáři s herečkou Pavlou Vojáčkovou. (Foto TV Nova, ara)

Říká se do třetice všeho dobrého. V případě Petra Rychlého (50) to ale neplatí. Třetí svatba primáře Čestmíra Mázla v Ordinaci v růžové zahradě 2 má být fingovaná jako v Koljovi!

Stejně jako si Zdeněk Svěrák (80) v oscarovém filmu bral Rusku jen proto, aby mohla získat české občanství, tak si má Rychlý v nováckém seriálu vzít Aishu z Afriky. Jenže jak jste mohli vidět včera, úřednice na to mají jiný názor, takže kdo ví, jak to s nimi dopadne...


Scenáristé Ordinace si vůbec s primářem Mázlem pěkně zahrávají! Doposud pochoval už dvě manželky a jednu přítelkyni. Herec naštěstí nemá osobní zkušenost s tak tragickými konci vztahů, stejně jako jeho postava si už ale svatební oblek vyzkoušel dvakrát. Manželství s herečkou Pavlou Vojáčkovou (50) potichu skončilo v roce 2014 rozvodem. O dva roky později si stejně potichu řekli »ano« s tenistkou Janou Pospíšilovou (45).
„S mojí nastávající manželkou jsme si řekli, že naše svatba nebude cirkus a pokusíme se o utajení, jak nejdéle to půjde,“ řekl Rychlý, když na něj svatba po dlouhých měsících praskla. Přestože jejich svazek prošel zatěžkávací zkouškou v podobě bankrotu společného podnikání, podle Petrových slov je to jen posílilo.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.