»Misska« Čerešňáková: Podraz na Krampola! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Misska« Čerešňáková: Podraz na Krampola!

Jiří Krampol si dal schůzku s 1. Českou Vicemiss Evou Čerešňákovou. Chce jí totiž nabídnout roli ve fi lmu!
Jiří Krampol si dal schůzku s 1. Českou Vicemiss Evou Čerešňákovou. Chce jí totiž nabídnout roli ve fi lmu! (Aha! - Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Herce a moderátora Jiřího Krampola (68) čekají obrovské trable! Chystá se proti němu totiž spiknutí, kterého se nejspíš zúčastní i letošní první Česká vicemiss Eva Čerešňáková (20). Řeč je ovšem jen o chystaném celovečerním filmu Poslední detektiv v Čechách, ve kterém si má Krampol zahrát hlavní roli.

„Mám v něm představovat detektiva z Moravy, který doteď chytal babičkám zatoulané slepice, ale tentokrát dostane na starost únos dívky. Na její roli se hodí právě Eva, a tak jsme se chtěli poznat,“ prozradil deníku Aha! moderátor zrušeného »primáckého« pořadu Nikdo není dokonalý, když jsme ho s Evou zastihli v restauraci poblíž Staroměstského náměstí.

Komedie, která bude dárkem k blížícím se Krampolovým sedmdesátinám, má rozpočet třicet milionů korun, a nyní už má producent Miloš Schmiedberger zajištěny dvě třetiny peněz. „Finance se shánějí špatně, ale snad nám to vyjde,“ doufá.

V úvahu prý přichází spolupráce s francouzskými filmaři, kterým prý Krampol svou komikou připomíná legendárního »četníka« Louise de Funèse, a zájem o koprodukci projevily i Spojené arabské emiráty. Srovnání s předchozím neúspěšným Krampolovým filmem Waterloo po česku se producent nebojí. „Waterloo mělo mizerný scénář, zatímco pro nový film ho napsali profesionálové a je perfektní,“ slibuje Schmiedberger. Premiéry snímku bychom se mohli dočkat už příští rok před Vánocemi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.