Aichmajerová skončí v kasinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Aichmajerová skončí v kasinu!

Eva Aichmajerová se v kasinu cítila jako doma a Václav Upír Krejčí, Filip Trojovský a Luboš Xaver Veselý (zleva) jí zdatně sekundovali.
Eva Aichmajerová se v kasinu cítila jako doma a Václav Upír Krejčí, Filip Trojovský a Luboš Xaver Veselý (zleva) jí zdatně sekundovali. (Jan Veselý)

BRNO – Když se čtyři pražské celebrity vydají v Brně do kasina, vždycky to zavání přůšvihem! A sexbomba Eva Aichmajerová, Václav Upír Krejčí, XXL moderátor Luboš Xaver Veselý a Velký bratr Filip Trojovský se ukázali jako nepřehlédnutelná sestava »hráčů« a opravdu nezklamali.

Eva s Upírem si vyzkoušeli práci krupiérů a nutno říci, že úspěšně. „Eva Aichmajerová je obrovský talent, vypadá to, že od nás brzy dostane nabídku k práci,“ řekl deníku Aha! Radek Kraus, manažer Casina 777 na náměstí Svobody v Brně. „Tak to mám o práci postaráno,“ smála se Eva. Upír má zase štěstí v kartách. Během pár minut vyhrál na pokeru přes osmdesát tisíc korun. „Okamžitě jsem volal manželce, že konečně začínáme mít štěstí. Jenže za chvíli jsem ty peníze zase prohrál,“ přiznal nám zklamaný Upír. To Filip Trojovský s Xaverem brali boj o peníze dost adrenalinově. Xaver přemýšlel, že by spojil hazard se svým hubnutím: „Je to opravdu adrenalinový sport, možná ho začnu doporučovat lidem, kteří hubnou s naším programem Linda Linie,“ dodal s úsměvem Xaver.

30.4.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.