Dara Rolins (43): Náhlá smrt otce! Báli se rakoviny, přišlo něco jiného… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara Rolins (43): Náhlá smrt otce! Báli se rakoviny, přišlo něco jiného…

Zpěvačku nečekaný odchod jejího tatínka zasáhl.
Zpěvačku nečekaný odchod jejího tatínka zasáhl. (Foto Aha! – Pavel Machan, Karel Kopáč, ara)

Smutná zpráva zasáhla Daru Rolins (43). Náhle jí zemřel milovaný tatínek Dušan Rolinec (†68), který ji od dětství vedl ke zpěvu. Podlehl opakované mozkové příhodě.

„Pro Daru je to hrozná rána, tatínka milovala,“ prozradil zdroj ze zpěvaččina blízkého okolí s tím, že otec na tom nebyl v poslední době úplně nejlépe. „Před časem mu lékaři oznámili podezření na rakovinu kůže, což ho psychicky zdeptalo,“ řekl zdroj ke smrti Rolince, který odešel ve čtvrtek večer. „Osudnou se mu stala opakovaná a náhlá mozková příhoda. Převezli ho do bratislavské nemocnice Kramáre, kde zemřel. Bylo to velice rychlé. Rodina je v šoku,“ dodal zdroj pro slovenský deník Pluska.sk.


Letí k nebi
Sama zpěvačka, která prožívá nejhorší chvíle svého života, se obrnila mlčením. Na vyjádření soustrasti odpověděla pouze smutným smajlíkem a pak na sociální síť umístila racka letícího k nebi. Vystoupení, které měla na dnešek naplánované v Trnavě dokonce zrušila.

Podporoval ji
Dařin otec Dušan spolu s manželkou Zlatou a její starší sestrou Janou (51) byl právě ten, který Slovenku vedl od dětství ke zpěvu a dělal vše pro to, aby se z ní stala úspěšná umělkyně. „Každé své aktivity přizpůsobil dění a povinnostem kolem malé Darinky. Rodiče i já jsme byli součástí jejího uměleckého růstu. Bylo to dost náročné na čas, ale ona to tak nevnímala,“ řekla před časem její sestra, která je úspěšnou textařkou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.