Jaká láska, Felixi? Tvojí milence jde jen o prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jaká láska, Felixi? Tvojí milence jde jen o prachy!

Lucie Gelemová v Top Star magazínu promluvila o Dádě a Felixovi.
Lucie Gelemová v Top Star magazínu promluvila o Dádě a Felixovi. (Foto Aha! – David Kundrát, FTV Prima)

Spustila lavinu. Vystoupení milenky Felixe Slováčka (72) v pondělním Top Star magazínu vyvolalo obrovskou diskusi na internetu.

Z názorů čtenářů Aha! je zřejmé, že v Česku nevěra sice vesele bují, ale lidé ji pak s chladnou hlavou většinou odsuzují. Zejména když jde o markantní rozdíl věku a velikosti finančního konta. Felix z toho vyšel jako chronický proutník a jeho milenka Lucie Gelemová (33) jako přímo čítanková zlatokopka.


Manželka Dáda Patrasová (60) se nechtěla ke slovům své »sokyně« nijak obšírně vyjadřovat, i když připustila, že ji některé myšlenkové pochody vyrazily dech. Zejména slova o tom, že kdyby manželství Felixe a Dády bylo funkční, tak nikdo z nich nehledá,  co mu schází, u někoho jiného  „Nechápu, kde se bere ta nebetyčná drzost, hodnotit funkčnost našeho manželství,“ řekla úsečně herečka.

„Jde jen a jen o peníze.“  (Xman)
„Skákat ze vztahu do vztahu umí jen blb a vy jen využíváte situace, nic víc.“ (Zada)
„Kdyby pan Slováček nebyl slavný a byl například prodavačem v trafice, myslíte, že by ji také tak zajímal?“ (Jitka N.)
„Existuje něco jako svědomí, ale to těmto ženám, obrážejícím starší pány, aby se dostaly do společnosti za každou cenu, opravdu nic neříká.“ (Iva J.)
„I když Dáda lovila v podobném rybníčku kdysi sama, byla, na rozdíl od Gelemové, už sama známá osobnost a navíc velmi krásná!“ (Nituška)
„Felix zahýbá neustále, celý život, protože už je takový. A Gelemová není jediná a nebude jediná vedle Dády, jak se naivně domnívá.“ (Ivana J.)
„Patrasová je manželka, Patrasová je ta, se kterou se budou bavit i kdyby šel jen s banalitou do nemocnice. Patrasová bude dědit.“ (jižní čechy)



Přečtěte si
ararat
18. 5. 2016 • 10:12

Markéto seniorko58*&-bello- dej mekovi do držky ať ti nechrní... medvídek ušity z chlupatiny to odporovat nebude a bude držet čumáček a bude se na tebe pořád usmívat

8bc5
18. 5. 2016 • 07:43

Jako Patrasová u každého svého zdrav.problému ma u prd..lky bulvár.Že by náhoda ?Normál.myslící člověk ani v zaměstnání neřeší své zdravot.problémy veřejně.

8bc5
18. 5. 2016 • 07:33

Dnes opět v bulváru je na tapetě Patrasová a Slováček.Nepochopím jak "milující" manželka má nutkání veřejně rozeb.svoje intim.záležitosti a bavit národ.Rovněž nechápu proč Patraska očerňuje milenku svého manžela,prý Slováčka neustále otravuje slečna tele.Chlap co ukončí nějaký vztah tak zásadně telef.hovor neguje a nevyhledává společnost milenky.Jedmoznačně bych vinu hledala u Slováčka..Slečna je svobod. a nevím proč by měla válčit s Patraskou.Co bude anebo nebude je pouze záležitost Patrasové a Slováčka.Paní Patrasová by se měla konečně probudit a jednat a ne přilévat petrolej do ohně.Pindánim v bulváru nic nevyřeší.Záruku v trvání manželství až do smrti nemá žádná manželka a je jedno zda se jedná o 10 anebo 35 let.Vynášet z domova to co by mělo být pod pokličkou je hra z ohněm a určitě to neni láska ale majetnický vztah,mstivost a další nepekné vlastnosti.Toto milující maželna nedělá.

-bello-
17. 5. 2016 • 23:25

kinki Gelemová si může"robiť " co chce, ale ne úplně !Slováčka sice klofla a nedalo to velkou práci, ale jaksi ho odklonit od Patrasové jí zcela nejde. A tak použila svinstvo v podobě vulgárních malůvek na adresu Patrasové, která jí nic, opakuji NIC neudělala, jen prostě existuje vedle Slováčka jako jeho manželka . Gelemová je prostě šunt . A ještě něco : Patrasová Slováčka neodloudila , přesto si se Slováčkovou užila své. A nikdy jí to nevrátila. V Česku pište česky! A když ne, posuzujte si tam u Vás.Třeba Magdušku ťavu slovenskou Vašáryovou!

-bello-
17. 5. 2016 • 23:13

Koukám, jak se hranatá Gelemová stylizovala v těch šatech do růžového poupátka : meku nechrň a poslouchej -můj milovaný Gustavo : https://www.youtube.com/watch?v=3KgpEru9lhw

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.