Přiznání návrhářky Matragi (63): Proč se nestala matkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Přiznání návrhářky Matragi (63): Proč se nestala matkou!

Blanka Matragi přiznala, že za svou kariéru zaplatila vysokou cenu.
Blanka Matragi přiznala, že za svou kariéru zaplatila vysokou cenu. (Archiv)

Úspěch světoznámé návrhářky Blanky Matragi byl vykoupen tou nejvyšší daní. Obětovala mu totiž úplně všechno, včetně rodiny.

Ačkoliv žije se svým libanonským manželem Makranem Matragim (75) už 37 let ve spokojeném vztahu, ke stoprocentnímu naplnění jejich manželství nikdy nedošlo. Ikona ve světě módního návrhářství se totiž nikdy nestala matkou. „Samozřejmě jsem chtěla. Největší krize přišla, když mi bylo pětačtyřicet a biologické hodiny už tikaly. Najednou jsem si uvědomila: Komu to všechno předám? Dalo by se říct, že jsem profesi obětovala život. A že právě kvůli tomu není ani děťátko,“ řekla otevřeně v erotické show na blesk.cz.


O oběti mluvila také v případě adopce, o kterou se s manželem snažili, když už to nešlo přirozenou cestou. Když jim konečně přidělili děcko a vše vypadalo nadějně, nakonec se rozhodli si ho nevzít. Při prvním setkání tam prý nepřeskočila ta pověstná jiskra. Matragi si pak uvědomila, že by se jednalo o další oběť, která by ovšem byla daleko závaznější než profesní kariéra…



Přečtěte si
ivoadler
11. 9. 2016 • 15:13

Ano, každý má právo se rozhodnout, jestli bude mít děti nebo ne. Ale ti, co se rozhodnou děti nemít by měli platit podstatně vyšší daně než ty, kteří se svědomitě rozmnožují a vychovávají tak novou generaci daňových poplatníků.

ivoadler
11. 9. 2016 • 15:09

Neodsuzujte jí, copak je málo těch, kteří staví kariéru nade vše? Co třeba taková Hrachovcová a mohl bych jmenovat další.

stekajicikocka
16. 5. 2016 • 14:45

Nejsem Belo/ a podobně/ K tématu: U Martragi si lámu hlavu jak vlastně ta žena vypadá. Někdy se to pozná velmi těžko. Proč se tak přetváří? Nemusela by snad mít mindráky, když měla se šitím docela úspěch.Některá, i ošklivější, si zakládá na své přirozenosti a jsou i tací/ zřejmě moudří/, že to cení.

setroseuros
14. 5. 2016 • 19:47

a sborila nakonec tu historickou vilu v Praze a stavi tam ten obri sklenik? nevite?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.