Šípkovi dědici se řezali aneb padla facka na sále! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šípkovi dědici se řezali aneb padla facka na sále!

V této čínské restauraci v Novém Boru mělo dojít k incidentu 9. dubna kolem 13. hodiny.
V této čínské restauraci v Novém Boru mělo dojít k incidentu 9. dubna kolem 13. hodiny. (Foto: ara)

Od úmrtí Bořka Šípka uplynuly už více než dva měsíce. Ačkoliv na udílení cen Czech Grand Desing 2015 to vypadalo, že celá rodina drží pohromadě, ve skutečnosti je tomu zřejmě naopak.

Mezi pozůstalými po známém výtvarníkovi se totiž strhla rvačka! Podle informací deníku Blesk došlo k incidentu 9. dubna v čínské restauraci v Novém Boru, kde Šípek provozoval svou sklárnu.

Oběd, ke kterému společně usedli Leona Machálková (48), její a Šípkův syn Artur (13), Leonin otec Josef a Šípkův syn Dalibor (29), měl být klidným rodinným setkáním, v jehož rámci se zřejmě měla řešit i otázka pozůstalosti. Ta ale odhalila, že pozůstalí po Šípkovi nemají tak ideální vztahy, jak se zdálo na udílení cen Czech Grand Design, kam přišli všichni společně.


Ke rvačce došlo mezi otcem Machálkové a již zmíněným Šípkovým synem Daliborem. Ten si to hned druhý den namířil rovnou na policii, kde otce slavné zpěvačky udal. „Mohu potvrdit, že se na obvodní oddělení policie v Novém Boru dostavil dne 10. dubna devětadvacetiletý muž a oznámil, že byl předchozí den v odpoledních hodinách v restauraci v Purkyňově ulici v Novém Boru fyzicky napaden jedním z hostů,“ řekla Blesku mluvčí policie Ivana Baláková.
Machálková ale incident bagatelizuje a svého otce se zastává. „O žádné napadení nešlo. Můj otec je mírumilovný člověk, tohle byla jen taková prchlivá chvilka. Táta, který se nemá vůbec míchat do rozhovoru a evidentně se mu něco nelíbilo, tak ho trochu zatahal za vlasy zezadu. To je všechno,“ řekla Blesku s tím, že udání na policii považuje za absurdní.



Přečtěte si
ararat
28. 4. 2016 • 07:32

Magor,Markéta -BELLO- & AMPLITUDA AŤ TADY NAPÍŠE NĚKDO KOMU NEJDE O PENÍZE...já si myslím,že kdybychom se ocitli na jejím místě,byli bychom stejní ne-li horší a tato osoba jménem Markéta Sommerová ze Stodůlek by byla nepříčetnou a jenom by nadávala do sprostých slov horší jako havíř,kritizuje něco co by sama neukočírovala a bila bys jako pes.

-bello-
28. 4. 2016 • 00:52

dcerunka s taťkou šli obhlídnout živnost..Machálková začne foukat do píšťaly, koncerty už netáhnou

eisenbieger
27. 4. 2016 • 16:41

chudaka kluka chtej ocesat ...to bude podle obliceje pekne chamtiva zenska ktera pro sebe a svoji popularitu udela cokolov ...nepodrzela tahle svobodovej na lodi a svoboda si u toho lestil luk

peecek
27. 4. 2016 • 14:16

Táta hoi zatahal ze zadu trochu za vlasy? Táta se chová opravdu "chlapsky a statečně" asi jako hysterická šlapka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.