Zesnulá kuchařka z Prostřena! Krásná Kristýna (+23): Mrazivá zpověď před smrtí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zesnulá kuchařka z Prostřena! Krásná Kristýna (+23): Mrazivá zpověď před smrtí...

Rychlá auta byla pro blondýnku vším.
Rychlá auta byla pro blondýnku vším. (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka, Krimi Plzeň, FTV Prima, ara)

Rychlá kola měla raději než vařečku! Kristýna Királová (†23), která se zabila v autě při honičce se svým přítelem, se zúčastnila nejen kulinářské show Prostřeno!, ale také automobilové soutěže krásy. Ze slov, kterými se do ní hlásila, mrazí! 

„Jsem dobrá řidička, co má ráda adrenalin a rychlou jízdu,“ charakterizovala se blondýnka z Plzně v medailonku Miss Volant 2015. „Každá projížďka je má oblíbená...“ tvrdila přehnaně sebevědomá řidička, která tak dlouho provokovala osud, až si vybral nejvyšší daň – její život!

Kristýna, která se ve volném čase věnovala především rychlé jízdě a seřizování aut, tragicky zahynula během nedělní vyjížďky se svým kamarádem. Přestože ji přítel jedoucí za ní v druhém voze upozorňoval troubením, aby zpomalila, vyletěla se svým Seatem Cordoba ze silnice a na místě i přes oživování záchranářů zemřela.

Výbušná povaha

Mladá závodnice, která se v pořadu Prostřeno! objevila loni v listopadu, nebyla ale vznětlivá jen za volantem. Od prvního dne si nesedla se svým soupeřem Marcelem. Jejich nesympatie vyvrcholily během večeře u Kristýny. Marcel ohodnotil její polévku jako krmení pro prasata, což neměl dělat. Hostitelka ho totiž okamžitě vyhodila od stolu a poslala jíst na chodbu. „Chci, aby ten hajzl tady odsud vypadl, takže pro to udělám všechno. Zavolám i policajty, je mi to jedno, ten tady prostě žrát nebude,“ chrlila rozčíleně Kristýna na kameru.

Řídila bez pásu

Zesnulá Kristýna podle předběžných výsledků policie nebyla při automobilové honičce připoutaná. Její partner však podle informací deníku Aha! žádnou vinu na její smrti nenese.



Přečtěte si
henes
15. 4. 2016 • 19:27

Krásná Kristýna.............. v plesku je každá tlama krásná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.