Tragédie v Prostřeno! Mladá krásná kuchařka: Krutá smrt ve křoví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tragédie v Prostřeno! Mladá krásná kuchařka: Krutá smrt ve křoví!

Dívka milovala jízdu autem, ta jí také byla osudnou...
Dívka milovala jízdu autem, ta jí také byla osudnou... (Foto FTV Prima, Krimi Plzeň)

Dojela na rychlá auta a adrenalin! Kristýna Királová (†25), která se loni na podzim objevila v kulinářské show Prostřeno!, tragicky zemřela. Podlehla autonehodě – při honičce se svým přítelem!

Sympatická blondýnka si vyrazila v neděli odpoledne na projížďku se svým přítelem. Každý ve svém autě. Během jízdy spolu závodili. Kristýna však rychlou jízdu ve svém voze Seat Cordoba nezvládla a krátce před čtrnáctou hodinou zemřela.

Její auto totiž mezi Starým Plzencem a plzeňským Koterovem, kde žila, vyletělo ze silnice. Vůz přeletěl louku a dopadl do křoví. Když přijeli záchranáři a hasiči na místo, ležela mladá žena mimo vozidlo na louce. I když ji oživovali, bylo už bohužel pozdě. „Byla resuscitována, svým zraněním ale podlehla. Ze silnice vyjela zřejmě kvůli příliš vysoké rychlosti,“ sdělila ČTK policejní mluvčí Martina Kohoutová. „Je nám samozřejmě líto ztráty života v tak mladém věku a příbuzným vyjadřujeme hlubokou soustrast,“ řekla Aha! mluvčí FTV Prima Jana Mrákotová. „To auto si koupila nedávno a chtěla si ho nechat udělat (vytunit, pozn red.), nemělo technickou,“ sdělil webu Krimi Plzeň Kristýnin známý. Na svou lásku k nadupaným vozům, bohužel, zaplatila životem...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.