Spilka už je napůl Pražák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Spilka už je napůl Pražák!

Petr Lesák (vpravo) s makléřkou našli byt i pro Davida Spilku s Terezou Najdekrovou.
Petr Lesák (vpravo) s makléřkou našli byt i pro Davida Spilku s Terezou Najdekrovou. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Stříbrná hvězda třetí řady »novácké« pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar David Spilka (21) už je napůl Pražák! David si totiž pořídil v pražských Holešovicích nový byt 1+1.

Stříbrná hvězda třetí řady »novácké« pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar David Spilka (21) už je napůl Pražák! David si totiž pořídil v pražských Holešovicích nový byt 1+1.

„Mám ho jenom pronajatý, potřeboval jsem totiž střechu nad hlavou, když mám v Praze práci a protáhne se mi to až do noci,“ tvrdí Spilka, který svůj nový byt využije několikrát měsíčně. Mnohem větší radost než Spilka má však z jeho bydlení Davidova přítelkyně Tereza Najdekrová. Jejich vztah totiž kvůli vzdálenosti mezi Prahou a Olomoucí procházel těžkou zkouškou. O tom, jak nový byt Davida Spilky vypadá, se můžete přesvědčit v magazínu o bydlení moderátora Petra Lesáka Přes nový práh, který odvysílá ve čtvrtek večer Česká televize na ČT 1!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.