Odhalené tajemství Tomáše Holého (†21): Zpověď ženy, které zachránil život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odhalené tajemství Tomáše Holého (†21): Zpověď ženy, které zachránil život!

Monika je Tomášovi dodnes vděčná za svůj život.
Monika je Tomášovi dodnes vděčná za svůj život.  (Foto Aha! – Alexander Malachovský, ara)

Tajemství, které zůstalo utajeno skoro 36 let! Při natáčení filmu Prázdniny pro psa v roce 1980 se málem utopila dětská hvězda Monika Kvasničková (46). Zachránil ji Tomáš Holý (†21), jenž pro ni skočil do jezu!

Dlouho skrývané tajemství vyšlo najevo až na úterní zádušní mši za Tomáše, který se před 26 lety zabil v autě u České Lípy. „Od smrti mě skutečně dělily pouhé vteřiny. Během natáčení na Karlštějně jsem se vydala s rukama nad hlavou ke splavu. Nějak mi ale ujela noha a já zahučela do vody,“ prozradila deníku Aha! Monika. „To jsou ty chvíle, kdy čas začne běžet pomaleji a vy se smiřujete se smrtí. V tom najednou po mně sáhla něčí ruka a vytáhla mě ven. Nebyl to nikdo jiný než Tomáš Holý. Skočil do řeky a zachránil mě před utopením,“ nepřestává mu být herečka dodnes vděčná. Tomášovi v té době bylo přitom pouhých 12 let.


Nikdo o ničem netušil, protože Holý mlčel i před režisérkou filmu Jaroslavou Vošmikovou (73). „Když jsme se vrátili, měl Tomáš  začít filmovat a paní režisérka se ho zeptala, proč je mokrý. Řekl jí, že skočil pro psa... Nechtěl, abych měla průšvih. On prostě takový byl,“ dodala smutně Kvasničková.

Zjevil se jí po smrti!
„Několik let po smrti mě Tomáš navštívil ve snu,“ svěřila Aha! Kvasničková, která věří na sny. A taky na to, že když v nich na vás promluví mrtvý, někdo další zemře... „Zavolal na mě ve snu Moniko a ráno jsem zjistila, že v noci zemřel můj dědeček,“ tvrdí Monika.

Prokletý film
V letní komedii Prázdniny pro psa se naposledy před kamerou objevil nejen Tomáš Holý, ale také Jiří Hrzán (†41). Film byl natočen a zbývalo dokončit postsynchrony. Pak ale přišla šokující zpráva – Hrzán, jenž hrál Tomášova tatínka, se zabil pádem z pátého patra, když šplhal po budově do bytu za přítelkyní. Ve snímku stačil namluvit pouze necelých deset minut, zbytek jeho postavy nadaboval Vladimír Hrabánek (†70).



Přečtěte si
demon.hk
14. 3. 2016 • 11:12

Bože, to jsou zase cinty!!! Není co psát, tak se tu vyblije kdejaká fetka jak jí Tomáš zachránil život a srdceryvný příběh je na světě. Že se nestydíte

mekanik
11. 3. 2016 • 08:19

omicron88-už by jste si měl přestat cintat pentli a dělat z T.H. nadčlověka.díky

va45
10. 3. 2016 • 15:27

Takže znáš i její fetování?

bonapart123
10. 3. 2016 • 13:38

určite člověk který věří na konspirační teorie jako jsou humanoidní ještěrky ovládající lidstvo je na realitu určitě citlivější. To že předává zkušenosti s hraním dál jí nikdo nebere

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.