Tomáš Řepka už nekope. Ale úplatky to stále smrdí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tomáš Řepka už nekope. Ale úplatky to stále smrdí...

Tomáš Řepka ukončil kariéru před třemi lety. Téma korupce ve fotbale je však stále aktuální.
Tomáš Řepka ukončil kariéru před třemi lety. Téma korupce ve fotbale je však stále aktuální. (Foto: ara)

Vrátil se do české ligy z Anglie a mluvil o tom, že v ní není čisto. Dnes už fotbalista Tomáš Řepka (42) profesionálně nekope, ale prostředí se moc nezměnilo. Některé výroky sudích jsou opravdu zarážející.

„To je bahno a humus, zase mi to zavání korupcí. Vychází to z české mentality, škodit a škodit,“ povídal tehdy sparťanský kapitán. Stačí si vzpomenout na sobotní slova Jhona zjistí, že se toho zase tolik nezměnilo. „Mafia! Mafia!“ soptil hráč Bohemians v poločase zápasu v Příbrami, který pevně držel v rukách rozhodčí Emanuel Marek, jenž otáčel výroky, jak se mu hodilo. Něco je ale přece jen jinak – moc se přesunula od manažerů a sudích do rukou místopředsedy FAČR Romana Berbra. A také Řepka už nežije s manželkou Renátou, se synem Tomassem se nevídá, dítě a další problematický vztah má s Vlaďkou Erbovou a na Spartě mu nemůžou přijít na jméno.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.