Italská taneční hvězda Dhany: Zbořím vaše diskotéky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Italská taneční hvězda Dhany: Zbořím vaše diskotéky!

Italská diskotéková hvězda Dhany bude mít v polovině června tři vystoupení v České republice.
Italská diskotéková hvězda Dhany bude mít v polovině června tři vystoupení v České republice.

PRAHA – Živé vystoupení italské zpěvačky Dhany s největšími hity projektu Benassi Bros. si budete moci v polovině června vychutnat i u nás. Fajn rádio k nám přiváží na tři vystoupení italskou hvězdu tanečních hitparád.


„Už se moc těším, jak zbořím vaše diskotéky,“ smála se Dhany, když jsme jí zavolali.

Živě uslyšíte chronicky známé taneční pecky, které bodují na předních příčkách světových tanečních hitparádových žebříčků Hit My Heart, Every Single Day, Make Me Feel, Rocket In The Sky nebo třeba aktuální singl Benassi Bros, nazvaný Feel Alive. Benassi Bros. vydali v minulém roce své druhé album s názvem Phobia, které slaví ve světě i v České republice velký úspěch, především díky svému energickému electro beatu, doplněnému bezchybným a nápaditým vokálem. Singly z tohoto alba Every Single Day a Feel Alive patří mezi nejhranější taneční hity i v českých rádiích. Jedinečnou live show Benassi Bros. feat. Dhany, zažijí fanoušci taneční muziky na vlastní kůži v pátek 15. června v Disko RaI v Tuchoměřicích a v Music Landu Imperium v Lounech a v sobotu 16. června v Clubu Roxet ve Skořenicích u Chocně. „Moc se k vám těším,“ přiznala nám Dhany.


Autor: Miroslav Graclík
Foto: Universal

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.