Lucie Borhyová (37): Přiznání o zásnubách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Lucie Borhyová (37): Přiznání o zásnubách!

Lucie promluvila o všech svých zásnubách.
Lucie promluvila o všech svých zásnubách. (Foto Aha!: Zbyněk Pecák, Pavel Machan, Marek Pátek)

Panenská bílá róba, květiny, prsteny a vyzvánění kostelních zvonů. O tom Lucie Borhyová (37) snila už třikrát. Přestože ji tři muži požádali o ruku, ke svatbě nikdy nedošlo. Smůla, nebo osud?

„Nejsem ten typ, co by chtěl v životě svatbu, anebo to nebyl pro mě ten pravej. Nebo jsem se bála nějaké svázanosti, nevím. Svatba pro mě není nejdůležitější,“ přiznala moderátorka TV Nova, která se loni rozešla se sporťákem Michalem Hrdličkou (27). Randili spolu od roku 2012, před rokem a půl se jim narodila Linda. Svatba byla už jednou zrušena.


Nyní je Lucie sama. „Nový vztah momentálně nehledám. Soustředím se na děti. Ani v tuhle chvíli nechci. Myslím, že je to čerstvé po našem rozchodu,“ prozradila moderátorka v pořadu Limuzína s Mírou Hejdou (32) s tím, že si dává pauzu. „Je pravda, že jsem vždy skákala ze vztahu do vztahu, tak teď cítím, že je správné tomu dát odstup a neřítit se do dalšího,“ dodala.

Smůla na chlapy
S Alanem Babickým (47) chodila devět let. Svatba byla na spadnutí. Rozchod s bohatým golfistou přišel náhle, údajně kvůli jeho pletkám s Michaelou Ochotskou (31). S Nikolasem Papadakisem (37) žila jen dva roky. Řecký podnikatel ji opustil ještě před porodem syna Lucase (7). Pak Lucii čekala tahanice, kdo ho bude mít v péči.



Přečtěte si
-bello-
14. 2. 2016 • 00:25

Pár chlapů je potřeba tam do vyjmenovat! Já bych jí i věřila,že prostě na chlapy nemá štěstí, jenže když jí léta tlučou na Nově do hlavy, jak je nejkrásnější, nejžádoucnější pro tu práci a že jen ona tu Novu táhne, tak ta holka,co není moc chytrá zpychne a od primadony chlapy utíkají. No a vysadit antikoncepci po 4 měsících známosti ... Na fotkách na něm visela , sakra to mělo být obráceně, ne ?

ararat
13. 2. 2016 • 18:54

Marfušo,ty jsi mě nikdy neviděla tak,tady nemrmli ty svoje fantas magorie,ale já viděla tebe jak se nahatá 130cetikilová předvádíš a naháníš ve svých 54 letech zajíčky..docela komické

va45
13. 2. 2016 • 18:49

Jestli tak bude pokračovat tak bude mít doma akorát Klabzubovu jedenáctku.Je už dost stará aby začala myslet hlavou a ne tím co má mezi nohama.Taky by měla hledat pro své děti normálního chlapa.

kiwi65
13. 2. 2016 • 18:46

S jejím vkusem na chlapy má výběr víc než velký,cigánů je čím dál víc ,teď si třeba může zajet vybrat třeba uprchlíka.Když už je zatížená na ty přičmoudlíky.Hlavně by si měla pohnout,její úsměv už není úsměv ale křečovitý škleb a nejmladší už taky není a to nemluvím o její pověsti......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.