Pomejemu pomůže vdova! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pomejemu pomůže vdova!

Jiří Pomeje sice kartářkám nevěří, ovšem věštbu Heleny Silvan vzal s respektem.
Jiří Pomeje sice kartářkám nevěří, ovšem věštbu Heleny Silvan vzal s respektem. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – Vdova nebo rozvedená žena pomůže brzy producentovi Jiřímu Pomejemu (42)! Aspoň tak mu to vyvěštila kartářka Helen Silvan Vainerová.

Vdova nebo rozvedená žena pomůže brzy producentovi Jiřímu Pomejemu (42)! Aspoň tak mu to vyvěštila kartářka Helen Silvan Vainerová.

„Třeba založím s vdovou firmu!“ smál se Pomeje, který na věštby kartářek nevěří a pro něhož to byla úplně první návštěva vědmy. „Také teď prý nesmím mít dítě, to by byly trošku komplikace, čeká mě štěstí v lásce a nějaká práce v cizině,“ svěřil se s úsměvem producent. Na oslavu při příležitosti deseti let věštění Silvanové v magické jeskyni malíře Reona dorazili také legendární čarodějnice Saxana alias Petra Černocká a Roman Skamene. Herec si při odchodu vytáhl z keramického džbánu kamínek pro štěstí. „Kdybych do toho oblázku dal všechny své tužby, co mám, tak by »prdnul«,“ dodal posmutněle Skamene.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.