Janet Jackson ruší koncerty. Rakovina hlasivek?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Janet Jackson ruší koncerty. Rakovina hlasivek?!

Janet Jackson má výrůstek na hlasivkách.
Janet Jackson má výrůstek na hlasivkách. (Foto: Profimedia.cz)

Stav zpěvačky Janet Jackson (49) může být velmi vážný! Sestře samozvaného krále popu Michaela Jacksona (†50), který zemřel v roce 2009 na následky předávkování silným anestetikem Propofol, našli lékaři výrůstek na hlasivkách! Obávají se, že by mohlo jít i o rakovinu!

Jak moc ohrožuje nádor zpěvaččin život, ukážou až detailnější testy. Jisté ovšem je, že musí co nejdříve ven – Janet tak musela odříci všechny plánované koncerty. Pokud se ukáže, že jde o rakovinu, mohlo by to pro americkou zpěvačku znamenat konec kariéry. Pacienti s rakovinou hlasivek totiž zpravidla dostávají umělý orgán, aby mohli vůbec mluvit – zpěv v takových případech nepřichází v úvahu.


Osudy ostatních Jacksonů
Michael Jackson (†50) – nejúspěšnější Jackson zemřel před šesti lety poté, co mu lékař podal smrtící dávku propofolu.
Randy Jackson (59) – v současné době se živí jako producent, byl ale například i porotcem talentové soutěže American Idol, rodinnou kapelu opustil.
Jackie Jackson (64) – po dlouhé pauze začal v roce 2012 opět koncertovat s Jackson 5.
Tito Jackson (62) – na přelomu tisíciletí zahájil sólovou bluesovou kariéru, v roce 2012 se připojil ke comebacku Jackson 5.
Jermaine Jackson (61) – jako sólový umělec byl nominován i na cenu Grammy, i on se ale po smrti Michaela vrátil k rodinné kapele.
Marlon Jackson (58) – i on vydal sólovou desku, od roku 2012 taktéž vystupuje s teď už jen čtyřčlennou kapelou Jackson 5.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.