Konec zatloukání! Lucie a Jakub: Intimní večeře prozradila víc, než měla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Konec zatloukání! Lucie a Jakub: Intimní večeře prozradila víc, než měla!

Lucie Borhyová a Jakub Vágner si dali tajné rande v jedné z pražských luxusních restaurací.
Lucie Borhyová a Jakub Vágner si dali tajné rande v jedné z pražských luxusních restaurací. (Foto: M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek)

Na tvář Lucie Borhyové (37) se vrací úsměv! Půvabná moderátorka byla spatřena na romantické večeři s pohledným rybářem Jakubem Vágnerem (34). A proč ne, vždyť dobré jídlo a romantika patří k sobě.

S otcem svojí dcery Lindy se rozešla před 10 týdny, ale už Nový rok si nechala zpříjemnit od známého rybáře Jakuba Vágnera. Navštívila s ním jednu z luxusních pražských restaurací. „Jakmile si Lucie sedla, svlékla svetr, pod kterým měla sexy top, a neustále odkrývala rameno,“ prozradil Blesku očitý svědek.

Vágner nešetřil gentlemanskými gesty. „Když došlo na večeři, dokonce od sebe ochutnávali jídlo,“ dodal svědek. „S Jakubem jsme jen přátelé a známe se léta,“ okomentovala Borhyová už dřív vztah k Jakubovi, ale romantická atmosféra jejich společně stráveného večera napovídá, že pravda bude jinde.

Jakub se o Lucii staral opravdu pečlivě, pozorně jí otevíral dveře a před odjezdem ji dokonce něžně pohladil, mluvit o příjemně strávených chvílích s oblíbenou moderátorkou ale nechtěl. „Omlouvám se, teď dabuji a nemůžu se vyjadřovat. Budu dabovat až do večera,“ řekl vyhýbavě Blesku.

 



Přečtěte si
-bello-
6. 1. 2016 • 14:02

mekanikk
6. 1. 2016 • 08:14

Eva Korecká, Praha Pondělí, 4. ledna 2016, 14:54:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | +25 No, tak si to shrňme: herečka se základním vzděláním, která se stala slavnou díky tomu, že se nebála od začátku ukazovat ve filmech nahá, sepsala spolu s někým (protože je blbost, aby to psala sama) knihu a samozřejmě ji novináři budou hned nazývat i "nadějnou spisovatelkou". Co k tomu dodat? Divím se jen tomu, že to není kuchařka... připomíná mi to tebe BELMEKU

xsedmikraska
6. 1. 2016 • 07:29

Tak já mám z fotek spíše dojem, že je to setkání přátel, kde se probírá závažné téma, anebo, že Jakub sdělil Lucce, že jeho srdce patří slečně Bučkové, která se s ním vydala na cestu do pralesa a on chválí, jak jej okouzlila. Z mého úhlu pohledu se k němu nehodí ani jedna. A nejspíš obě považuje za přítelkyně. Proč by si nemohli zajít jen tak posedět a popovídat? Mají snad lézt kanály? Člověk si potřebuje popovídat o strastech i radostech a Kuba je zřejmě dobrý posluchač. Nic víc bych za tím nehledala.

-bello-
5. 1. 2016 • 23:46

ellenic jak moc a zda velmi dobrou matkou je nějaká Borhyová je pouze tvůj odhad. Nemám nic proti tomu, když šla hned do práce, ale mám skvělou pameť.Kvákala, že bez dětí je strašně nervní a co chvíli telefonuje domů nebo smskuje. To žvanila, aby si naklonila ty ženské, co ji odsoudily, že leze do TV rovnou z porodního sálu . Takže teď je nejen v práci, ale co chvíli na mejdanech. Není důvod, proč by nemohla, ale krucinál proč je tak strašně blbá ?

ararat
5. 1. 2016 • 18:52

Markéta promluvila,sprostá jako vždy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.