Artur Štaidl (19): Hrůzný počin na Vánoce! Co udělal? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Artur Štaidl (19): Hrůzný počin na Vánoce! Co udělal?

Artur Štaidl si připravil pro fanoušky nové překvapení... Jen pro silné nátury.
Artur Štaidl si připravil pro fanoušky nové překvapení... Jen pro silné nátury. (Aha! - Pavel Machan, koláž Ahaonline.cz)

Bezbolestná smrt! Tak nazvala metalcorová skupina Artura Štaidla (19) Behind the Mirror píseň, z jejíhož videoklipu jde děs a hrůza. Jeho tragicky zesnulá máma a princezna popu Iveta Bartošová (†48) by byla v šoku, co vyrostlo z jejího sladkého chlapečka.

„Tak, a jsou tu Vánoce. Každý si naděluje dárky a my pro vás také jeden větší dárek chystáme. Bohužel přijde později, ale aspoň se máte na co těšit,“ oznámila skupina, v níž je Artur jeden ze dvou zpěváků a spoluzakladatel. A přidala i ochutnávku z klipu k písni Painless Death (Bezbolestná smrt). Přestože klip ještě nespatřil světlo světa, už z fotek je jasné, že se z něho budou všem ježit chlupy hrůzou, stejně jako z drsné hudby agresivního hrdelního řevu, který je pro tuto skupinu charakteristický.


Nezasvěcené do žánru metalcore, což je drsný styl hudby s prvky metalu a punku, vyděsí klip určitě k smrti, ale členové skupiny jsou z něj nadšení. Věnovali mu totiž spoustu energie i času. „Jako první větší věc, kterou pro vás připravujeme, je videoklip k písničce Painless Death, kterou natáčíme teď pravidelně každou neděli,“ okomentoval klip druhý zpěvák skupiny Jakub (20) na sociální síti. Nejmladší Štaidl už zkrátka není roztomilý Artík, který se drží máminy sukně a brouká po ní Tři oříšky.



Přečtěte si
mekanik
31. 12. 2015 • 18:37

ellenic a ty mi vykuř píííítcho

antonuis.j
31. 12. 2015 • 11:41

To nepíše pán, ale ženská - důchodkyně belmek, která si tu založila spolek debilů a píše i sama i za virtuálního milence mekanika.

antonuis.j
31. 12. 2015 • 11:39

Kdepak já, ani nechlastám, blbě možná někdy vypadám... ale blb je belmek alias mekanik a další nicky, prostě tak to je a ona o to ví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.