Bezbolestná smrt! Tak nazvala metalcorová skupina Artura Štaidla (19) Behind the Mirror píseň, z jejíhož videoklipu jde děs a hrůza. Jeho tragicky zesnulá máma a princezna popu Iveta Bartošová (†48) by byla v šoku, co vyrostlo z jejího sladkého chlapečka.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
k smrti mě určitě nevyděsí nějaká slátanina nějakých spratků,ale ksicht Artíka,taky mě trochu mrazí a vyráží mi dech.prostě tenhle tchuráček at udělá cokoliv bude to super záměr a má cestu předem pozlacenou.jelikož je to malej Štajdl.co takhle dát šanci opravdu nadaným dětem a ne těmhle zkur.vencum
DISKUSE
mekanik
30. 12. 2015 14:57
k smrti mě určitě nevyděsí nějaká slátanina nějakých spratků,ale ksicht Artíka,taky mě trochu mrazí a vyráží mi dech.prostě tenhle tchuráček at udělá cokoliv bude to super záměr a má cestu předem pozlacenou.jelikož je to malej Štajdl.co takhle dát šanci opravdu nadaným dětem a ne těmhle zkur.vencum
reagovat
nahlásit
teriyaki
30. 12. 2015 11:27
Nechutný, nehezký, necharismatický...ale je to boháč Štaidl!!! Ať se třeba po***, nám ostatním je to u ***e!!!
reagovat
nahlásit
toť je projev frustrované osoby,2 nicky 1 člověk psycholopata
tot není jiný názor to je nenávist zloba,a závist v jedné sobě,no holt nemáš co mají ostatní a nikdy mít nebudeš
nemáš na to abys mohla mít lepší život a tvůj životní důvěrník je psychiatr a s tím se musíš poprat ty sama to ti nikdy nikdo neodpáře.
JSI NECHUTNÝ KUS SÁDLA A TI TVÍ SPRATCI JSOU PO TOBĚ CHUDÁCI.