Poslední díl Ordinace v růžové zahradě! Co v něm bude? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Poslední díl Ordinace v růžové zahradě! Co v něm bude?

Nejkrásnější dárek pod stromeček si nadělí Ivana Jirešová se svým hereckým partnerem Michalem Novotným.
Nejkrásnější dárek pod stromeček si nadělí Ivana Jirešová se svým hereckým partnerem Michalem Novotným. (Foto: archiv TV Nova)

Poslední díl Ordinace v růžové zahradě 2 uvidíte už dnes večer! Ani poslední ordinační den v letošním roce nebude v Kamenici nouze o zvraty. Co se stane? Deník Aha! zjistil i to, na co se můžete těšit v roce 2016.

Návrat Zdeňka Žáka
Na scénu se vrátí bývalý milenec Zlaty Adamovské (56) alias Běly Valšíkové Zdeněk Žák (63) coby Jarda Ženíšek. Ten se lékařce nabídne coby nový pediatr, kterého Běla shání do své ordinace.

Radost i prozíravost
Nový záchranář Zdeněk (Ondřej Kavan, 37) se předvede jako drsňák. V terénu ukáže, že mu nepřekáží strach ani zvláštní empatie se zraněnými. Což je velmi sympatické Petru Hanákovi (Radim Fiala, 44). Jenže prozíravá doktorka Andrea Blechová v podání Kláry Cibulkové (40) společný názor nesdílí a je jí jasné, že si záchranáře musí držet od těla.


Nejkrásnější dárek
Krásný dárek pod stromeček si nadělí ztřeštěná barmanka Lucie (Ivana Jirešová, 38) s doktorem Darkem Vágnerem (Michal Novotný, 36). V posledním díle se manželé dozvědí, že čekají vytoužené miminko!

Miminka se dočka i Heluš!
Komická dvojice manželů, kteří se nenávidí, nedá pokoj ani v novém roce. Bláznivá Heluš (Martina Randová, 43) zjistí, že čeká dítě s Bobo Švarcem (Martin Zounar, 48). „Heluš se těší na miminko. Jestli se ho ale dočká a co na to řekne Bobo, na to si budou muset diváci počkat do lednových dílů,“ prozradila deníku Aha! tisková mluvčí seriálu Alžběta Cimová s tím, že první díl odvysílá TV Nova už 12. ledna.

Stránský se stěhuje z Počátků
Diváci se mohou těšit na představitele oblíbeného doktora Oty Kováře Martina Stránského (45), který Kamenici opustil před dvěma lety a zamířil do Doktorů z Počátků. Tento seriál ale skončil, a tak se Kovář vrací zpátky do nemocnice.



Přečtěte si
majojo
17. 12. 2015 • 18:50

Až jsem se zaradovala, že bude vážně poslední... ale zas mi spadly hračky do kanálu. Kdyby to nebylo až k uzoufání stejné: Když nehoda tak s fatálními následky, když porod, tak s komplikacemi, když hříšník, tak se napraví....

bb88
17. 12. 2015 • 13:41

Těch různých náznaků a připičovin je už tam víc než dost. O reklamě ani nemluvím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.