Režisér SuperStar bere víc než Leoš Mareš! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Režisér SuperStar bere víc než Leoš Mareš!

Leoš Mareš bere osmdesát tisíc za moderování akce, přesto jej režisér SuperStar předběhl.
Leoš Mareš bere osmdesát tisíc za moderování akce, přesto jej režisér SuperStar předběhl. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Neuvěřitelné honoráře! Deníku Aha! se podařilo vypátrat částky, které dostal Leoš Mareš (31) a spol. za moderování velkého večírku České pojišťovny. Překvapivě ale nebyl Mareš nejlépe honorovaným účastníkem. Kdo si řekl o ještě více peněz než slavný moderátor? Režisér večírku!

Celý večírek peněžního ústavu se odehrál na konci března v Brně. Zúčastnilo se ho přes patnáct set hostů, a tak byl celý pojat skutečně velkolepě. Během večera například vjel na jeviště několikanásobný vítěz rallye Paříž – Dakar Karel Loprais i se svou tatrovkou!

Hlavním hřebem večera však byla pěvecká soutěž zúčastněných ve stylu populární »novácké« reality show Česko hledá SuperStar. A aby byla iluze dokonalá, celou soutěž moderoval Leoš Mareš. „V porotě pak seděl Hejma s Csákovou,“ dodává jeden z účastníků. „Překvapivě největší peníze nedostal Hejma a ani Mareš. Leoš dostal za moderování osmdesát tisíc korun. Ale o rovných sto tisíc si řekl režisér Michael Čech,“ tvrdí náš zdroj.

Michael Čech, syn všeuměla Františka Ringo Čecha, přitom SuperStar režíroval i na Nově. „Asi nemá tolik kšeftů jako Leoš, a tak si řekl o víc než on,“ myslí si jeden ze zaměstnanců České pojišťovny. Každopádně Mareš i Čech si díky SuperStar namastili kapsu, i když soutěž už před několika měsíci skončila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.