Osmdesátiletý proutník Jan Saudek: Už ví, kde a s kým zplodí své další dítko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Osmdesátiletý proutník Jan Saudek: Už ví, kde a s kým zplodí své další dítko!

Hned po Vánocích frnknou manželé do tepla plodit dítě!
Hned po Vánocích frnknou manželé do tepla plodit dítě! (Foto Aha! – Dana Kolářová, archiv Jana Saudka, ara)

Tenhle chlap je fakt neskutečnej. Zatímco jeho vrstevníci jsou rádi, že ještě vůbec žijí, známý fotograf vážně přemyšlí o dalším dítěti!

Hned jakmile se rozdají o Štědrém dni dárečky, Saudek s manželkou Pavlínou (35) začíná balit plavky do kufru! Na druhý den jim totiž startuje letadlo do Thajska. "U moře ještě žádné mé dítko nevzniklo, tak ať je nějaká změna," komentoval svůj záměr náš čiperný důchodce na stránkách deníku Blesk.



Autor: 

Přečtěte si
honzina
18. 11. 2015 • 02:34

Tak z tohoto párečku se mi chce zvracet. Absolutně to nechápu, i když láska k penězům asi dokáže být hodně silná. Představa těch dvou v posteli mě úplně irituje a zvedá se mi žaludek. Hnus a odpor nejvyššího kalibru!!!!!!!!!! (N) (N)

antonuis.j
17. 11. 2015 • 11:27

Paráda, už je to tu - jako vždy - bellmek se přepnula do nicku mekanik a sprostou povahu odhalila, stará bréca uklízečka z fitka. Jako bella si hraje na slušnou a vzdělanou, ale coby mekanik ukáže své pravé já, paranoidní zablešená stařena - sprostá zlá nenávistná povaha a nemocná bába, co si vylhala lásku na bulvárním fóru. Pokračuj, bláznivá babko. Dělej,, pacientko, je to sranda.

mekanik
17. 11. 2015 • 11:22

tondo ty si cocot

antonuis.j
17. 11. 2015 • 09:14

Ona nemá péro, je to stará tlustá a opuštěná pologramotná uklízečka, říká si i bello, píše si tu sama se sebou, jednou je mekanik a podruhé bello, a vyznává si tu lásku. Píše si sama se sebou dementní vzkazy ale má v tom zmatek, takže to motá a plete, napíše jednou, že jde vařit rizoto, a vzápětí že má mekanik za ní přijet do Prahy. Nikdo ji nechce, tak si vymyslela milence mekanika a hraje si, komunikuje jakože s milencem výhradně tady, to je prostě normálka, že si partneři domlouvají všecko na bulvární diskuzi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.