Zdeněk Troška v slzách: Zemřela hvězda Kameňáku, skandálně zapomenutá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zdeněk Troška v slzách: Zemřela hvězda Kameňáku, skandálně zapomenutá!

Troška na poslední návštěvě v nemocnici kladl Jarolsavě Tiché na srdce, aby jedla: „Říkal jsem jí: Musíš hodně jíst, jsi hubená, holka moje zlatá. Proto jsem jí také přinesl ovoce, džus i pivo, protože pivečko měla moc ráda.“
Troška na poslední návštěvě v nemocnici kladl Jarolsavě Tiché na srdce, aby jedla: „Říkal jsem jí: Musíš hodně jíst, jsi hubená, holka moje zlatá. Proto jsem jí také přinesl ovoce, džus i pivo, protože pivečko měla moc ráda.“ (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Petr Novotný, ara)

Žila tiše a nenápadně. A stejně tak herečka Jaroslava Tichá (†85) i odešla. O její smrti se nikdo nedozvěděl dlouhých 7 měsíců. U její smrtelné postele byl totiž jen její dvorní režisér Zdeněk Troška (62).

Představitelka rázné tchyně Boženy Novákové z Kameňáků či zlodějka bot z Boty jménem Melichar naposledy vydechla ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze 22. dubna. „Přišel jsem do nemocnice a přiznám se, že jsem ji vůbec nepoznal,“ řekl deníku Aha! Zdeněk Troška. „Identifikoval jsem ji jen podle cedulky s jejím jménem a datem narození. Byla už hodně hubená,“ pokračoval režisér. „Spala, ale když jsem jí říkal Jarunko, Jarunko, otevřela oči a okamžitě mě poznala,“ rozzářil se Troška. Tenkrát netušil, že se svou hvězdou tráví poslední chvíle jejího života. „Pomohl jsem jí vstát, obléknout župan, sedli jsme si na chodbu a povídali si. Pamatovala si všechno, co jsme spolu natáčeli. Byla v dobrý náladě,“ zavzpomínal režisér.
„Ještě jsem jí pomohl do pokoje. O tři dny později jsem se dozvěděl, že umřela. Prý to bylo na stáří...,“ prozradil Troška. Byl poslední kamarád z filmové branže, který s ní před smrtí mluvil.



Autor:  zej

Přečtěte si
antonuis.j
13. 11. 2015 • 23:33

Udus se, závistivá ohyzdná uklízečko stokilová blbá

antonuis.j
13. 11. 2015 • 21:08

Kdo píše o "luxusních" restauracích, bréco? Já psal o kvalitních, a to je rozdíl, ale ot ty nevíš, uklízečko stará. Belmeku, ty jsi nepolíbená naprosto nkým, pro svou demenci a šerednost a ohyzdnost, stará šúrovačko. Tyjsi ještě debilnější, než všichni víme, belmeku, co to tu datluješ za téze a hypotézy, bábo blbá tlustá uklízečko? Jestli ti bábo prasnice chybí záběr, jak si Hanka nandavá knedlíky, tak napiš do AHA, aby ti ho sem přidali, zhovadilá zrůdičko s IQ 60 a nedostudovanou ZŠ. Kvůli tobě, dementní stará ošklivá hajtro, budou dávat sto záběrů, abys viděla všecko, patlanino smradlavá A nezapomeň se přihlásit coby mekanik a vysyp všechny názvy pohlavních orgánů, jako to děláš vždycky, ty stará tupá rašple.

-bello-
13. 11. 2015 • 20:32

Troška je slavnej, tady by měl být nafrněněj. Není, je to člověk dobré duše.A je chytrej a to se mi líbí. Kameňák 1-3 skvělý !

-bello-
13. 11. 2015 • 20:25

fortun hele odskoč si do nóbl restaurace s Margitou a Zagorkou na husičku, nalož si v tý hospodě na talíř i knedlík, zalej to pivem a hlavně nehodnoť Trošku, ani Kameňák. Nemáš na to !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.