Dvořák miluje trapasy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dvořák miluje trapasy!

Josef Dvořák si natáčení Trapasů opravdu užívá.
Josef Dvořák si natáčení Trapasů opravdu užívá.

PRAHA – Představitel kuchaře Svatopluka Kuřátka a nejznámější pohádkový vodník v Čechách Josef Dvořák (64) si užívá nové moderátorské role!


V novodobé verzi Bakalářů, tentokrát nazvané Trapasy, uvádí televizní diváky vždy do děje tří úsměvných historek. „Jen na jejich natáčení se ale kvůli nedostatku času přímo nedostanu. Bylo by fajn mít volno a dívat se na kolegy, jak se potí na place,“ usmívá se populární »Pepíček«.

„Natáčí se v parádní restauraci, která je v hale blízko placu, kde Nova připravuje seriál Ulice. Ten lokál je normálně funkční, každého tam srdečně zvu, protože prostředí, personál i jejich nabídka, to všechno mají úžasný,“ vypráví kumštýř, který se mnoha divadelním divákům zapsal do srdce jako vodník Čochtan z hry Voskovce a Wericha Divotvorný hrnec.

Josef Dvořák v Trapasech diskutuje po každé scénce s herci, kteří si ve skeči zahráli. Už kvůli tomu se brání srovnávání s rolí nástupce Vladimíra Menšíka, který dříve uváděl právě Bakaláře. „Na to jsem vůbec nepomyslel. Navíc on byl ve studiu sám, já tam mám hosty. Je to trochu jiný typ pořadu,“ vysvětluje Dvořák. Kromě nového televizního angažmá se nyní především raduje z nově nastudované hry Švanda dudák svého zájezdního divadla, se kterou již brzy vyjede na turné. Kliknutím zvětšeteRadost mu ale dělá i přicházející jaro. „Konečně se dá i venku hrát tenis, který strašně zbožňuju. Mám i trochu práce na chaloupce. Vyrašila tráva, i když kdoví, jestli to vlastně není zpátky ta podzimní,“ naráží Josef Dvořák se smíchem na nepříliš povedenou zimu. „A že je stejně na tom světě moc krásně?“ poznamenává ale herec na závěr našeho setkání.


Autor: David Zápal
Foto: Česká televize/Rudolf Jung

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.