Bernášková je zasnoubená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bernášková je zasnoubená!

ana Bernášková se pyšnila nejen svojí malou dcerkou, ale i originálním zásnubním prstenem, který pro ni navrhl její přítel David Drábek.
ana Bernášková se pyšnila nejen svojí malou dcerkou, ale i originálním zásnubním prstenem, který pro ni navrhl její přítel David Drábek. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Půvabná herečka Jana Bernášková (26) se pochlubila svým originálním zásnubním prstenem. „Je to ten nejcennější šperk, který mám. Můj přítel ho totiž sám navrhl, takže je jediný na světě,“ pochlubila se sympatická Jana prstýnkem z bílého zlata se třemi zelenými kamínky.

Půvabná herečka Jana Bernášková (26) se pochlubila svým originálním zásnubním prstenem. „Je to ten nejcennější šperk, který mám. Můj přítel ho totiž sám navrhl, takže je jediný na světě,“ pochlubila se sympatická Jana prstýnkem z bílého zlata se třemi zelenými kamínky.

„Přestože jsem zasnoubená, tak svatbu v nejbližší době neplánuji,“ tvrdila herečka pod dohledem svého partnera Davida Drábka, který ji společně s malou dcerkou Justýnkou doprovodil na akci Korálky dětem. Tu spoluorganizovala Janina kolegyně z »nováckého« seriálu Ulice Míša Maurerová. „Na adrese www.koralkydetem.cz jsou k vidění šperkařské výtvory dětí z dětských domovů, z jejichž prodeje si tito malí umělci mohou vydělat svoje vlastní peníze,“ vysvětlovala tuto bohulibou akci Míša. „Já šperky přímo zbožňuji a utrácím za ně strašně moc peněz,“ prozradila ještě. Mezi modelkami, které předváděly nápadité dětské výrobky, se objevila i herečka Petra Špalková, Petr Vacek či Lejla Abbasová. „Málem jsem si na předvádění šperků vzala rolák,“ smála se Lejla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.