Kristian Kodet terčem výčitek vlastních dětí! Co provedl tak strašného? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kristian Kodet terčem výčitek vlastních dětí! Co provedl tak strašného?

Kristian Kodet
Kristian Kodet (Aha! – Marek Hofman)

Děti, to nejsou jenom radosti. Své o tom ví i akademický malíř Kristan Kodet (67), který otevřeně přiznal, že vztah s jeho nejstaršími dcerami není ideální…

Se svými dcerami Johanou a Veronikou z prvního manželství je Kodet v kontaktu jen minimálně. „S prvními dvěma dcerami mám vztah nevztah, protože ony mi furt něco vyčítají,“ přiznal malíř týdeníku Sedmička s tím, že kdysi byla terčem jejich nenávisti jeho druhá žena Jana. S tou má malíř také dvě dcery a jejich vztah popsal jako úžasný. „Jednou jsou moje dcery a to jsou všechny čtyři. Nedá se nic dělat,“ povzdechl si na závěr a dodal, že má stále rád i ty, které mu stále dávají za vinu jeho odchod a založení nové rodiny.



Přečtěte si
ararat
6. 9. 2015 • 19:53

kraken.666
5. 9. 2015 • 23:44

prrddellenic (_!_).to jsou totálně nudný kecy ty chcíplá nudle ..radši si zameť před svým věčně possraným prahem a nemoralizuj tady , vemeno !

defakto
5. 9. 2015 • 21:06

.... co je na tom nepochopitelného ? Děti z prvního manželství obyčejně zůstavají ze svou matkou která je manželem opuštěna , cítí se zrazena a podvedena. Její děti s ní nejspíš cítí a těžko se smiřují s tím , že zatím co jejich otec má novou lásku a rodinu , jejich matka zůstava obyčejně osamocená a neštastná .

ellenic
5. 9. 2015 • 19:05

Stává se to v některých rodinách. Málokde existuje vzájemné pochopení. Někteří otcové po opuštění předcházející rodiny nebo rodin dost často zapomínají, že jsou otci všech svých potomků a ne jen těch z nové rodiny. Někde k tomu přispívají i nové manželky, které vyžadují, aby se manžel věnoval jen a pouze nové rodině . Znám to ze svého okolí. Dodnes poslední žena mého známého neví, že její syn se stýká i s nevlastní sestrou a bratrem. Otec je rád, že si všechny jeho děti rozumí, ale před ženou to dlouhá léta myslím si tají. Otcové by měli ve vlastním zájmu udržovat korektní vztahy se všemi potomky .

ivkanatka
5. 9. 2015 • 17:36

Tak nejdřív pořádně čtěte, než napíšete !!! " ..... že má stále rád i ty, které mu stále dávají za vinu jeho odchod a založení nové rodiny. "

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.