Valentina Thielová (82) alias profesorka Boženka ze Sněženek: Záhadná choroba! Lékaři jsou bezmocní | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Valentina Thielová (82) alias profesorka Boženka ze Sněženek: Záhadná choroba! Lékaři jsou bezmocní

Valentina Thielová
Valentina Thielová (Aha! – Karel Kopáč)

Nesnesitelné bolesti sužovaly Valentinu Thielovou (82). Herečka známá jako zatrpklá učitelka Boženka z filmu Sněženky a machři dokonce zkolabovala a byla sanitkou převezena do nemocnice na kapačky a různá vyšetření. Lékaři jsou bezmocní, bohužel dodnes neznají diagnózu.

„Celý život cvičím, mám takovou 45 minutovou sestavu. Jenže jsem nějak vynechala a v květnu jsem chtěla zpevnit do plavek, tak jsem si vzala podložku a začala cvičit. První den mě strašně bolely nohy a druhý den břicho. Byla to tak nesnesitelná bolest! Myslela jsem si, že jsem si skřípla střevo,“ vyprávěla Thielová.

Jenže čiperná osmdesátnice před třemi měsíci zkolabovala. „Byla u mě na návštěvě zrovna neteř s dcerou, tak mě dostaly do nemocnice,“ vzpomíná herečka s tím, že v nemocnici podstoupila veškeré možné vyšetření. Říkala si, že by to mohly být nějaké srůsty po dvou prodělaných potratech. Nádory ale lékaři naštěstí vyloučili.

„Bylo to opravdu hrozné, nemohla jsem sedět, ležet, jíst, spát, nic. Zhubla jsem dokonce z 59 na 53 kilo, to jsem měla, když jsem se vdávala!,“ prozradila Valentina, která kvůli zdravotnímu problému přerušila i natáčení seriálu Stopy života, který TV Barrandov začne vysílat už příští týden. „Dnes jsem už v pohodě a dokonce jsem už přibrala dvě kila,“ prozradila Thielová, kterou ale stále trápí, že lékaři zatím nezjistili, co stálo za jejím kolapsem. Bojí se, aby se znovu neopakoval.



Přečtěte si
mandat
16. 8. 2015 • 09:56

Je ji 82 let, co by jeste nechtela ? U miraji mlady a nikoho to nezajima.

-bello-
15. 8. 2015 • 23:23

No hlavně, že vydržely klapačky vytuněný Corega lepidlem

ivoadler
15. 8. 2015 • 15:42

Jednak je stará a tyhle celebrity si to nějak nechtějí připustit, jednak jí chybí umělecké uplatnění. To se ovšem neléčí kapačkama, ale chlastem. U žen je osmdesátka průměrem. Chlapi jsou na tom hůř. Léta jsou úctyhodná až po devadesátce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.