Vzpomínáte na Bugára? Přišla smutná daň za StarDance: Vážná operace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vzpomínáte na Bugára? Přišla smutná daň za StarDance: Vážná operace!

Bugár je měsíc po operaci, ale ještě chodí o berlích.
Bugár je měsíc po operaci, ale ještě chodí o berlích. (Foto Aha!: Martin Hykl, David Kundrát, ara)

Nesnesitelná bolest. Tou trpěl Imrich Bugár (60) během StarDance, kde si tancem koleno také definitivně zničil. Ale až nyní podstoupil výměnu kloubu.

Operaci odkládal už od podzimu 2013. „Nechal jsem si teď odoperovat koleno. Takže mám totálku, protože po tom tanci to už bolelo tak, že se to muselo udělat,“ svěřil se mistr světa v hodu diskem, který z taneční soutěže i přes velké bolesti neodstoupil. Aby vše vydržel, pravidelně musel chodit na vytahování vody z kolene a na opichy.
„Teď už jsem ale v pohodě. Už můžu chodit, ale doktor mi říkal, že to mám ještě tři týdny odlehčovat. Přeci jen mám váhu 115 kilo,“ svěřil se Bugár, který i měsíc po operaci chodí o berlích.

I přesto, že ve StarDance trpěl jako zvíře, na soutěž nezanevřel. „Letos bude zase, tak jsem zvědavý, jaké to bude a kdo všechno bude tancovat. Budu se tam chodit určitě koukat. To musím, protože je to dobrá akce, dobrá parta a bude tam určitě zase sranda,“ těší se i z toho důvodu, že už si soutěž užije vsedě jako divák.

Co je totální endoprotéza?
Jde o operaci, při které je nahrazen celý kloub či jeho část cizím materiálem. Cílem totální endoprotézy kolenního kloubu je zajistit stabilitu kloubu, zlepšit funkci končetiny a především odstranit bolest.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.