Po porodu jim nechtěli miminko ukázat, pak nemohli uvěřit vlastním očím! Co jejich synovi provedli? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Po porodu jim nechtěli miminko ukázat, pak nemohli uvěřit vlastním očím! Co jejich synovi provedli?

Když se rodiče chlapečka konečně dočkali, zůstali v šoku...
Když se rodiče chlapečka konečně dočkali, zůstali v šoku... (Ilustrační foto: Profimedia.cz)

Na příchod svého miminka se moc těšili. Ovšem když jim ho lékaři ukázali, nemohli věřit vlastním očím. Co malému drobečkovi v nemocnici provedli? Nad tím zůstává rozum stát…

Rodiče nechápali, proč jim vlastního syna nechtějí ani dvě hodiny po porodu ukázat. Po podezřívavých dotazech lékaři připustili, že chlapeček utrpěl menší zranění. Když rodiče konečně zjistili, co se skutečně stalo, utrpěli šok…

Při porodu byli i studenti medicíny, kteří udělali osudovou chybu. Místo odstřihnutí pupeční šňůry, odstřihli novorozenci penis! Svou chybu se snažili napravit, penis mu chtěli přišít zpátky, ale jen mu způsobili další hluboké rány. Své chyby nakonec napravili. „Toto se nemělo stát, měl se o něj postarat gynekolog, ne studenti,“ řekla nešťastná matka Zulem Contreras pro The Sun.

Rodiče podali na nemocnici stížnost, ta se ovšem hájí, že dítě je v pořádku a rodiče dali k jeho operaci písemný souhlas. Bylo tedy aspoň zahájeno interní vyšetřování tohoto incidentu.

Autor:  mel

Přečtěte si
1pravda1
9. 8. 2015 • 22:20

Zřejmě se studentíkovi klepaly ruce z toho, že viděl ženské přirození, a se šňůrou přistřihl i penis. Takových Cvachů ve zdravotnictví je!!!

soltero1
9. 8. 2015 • 22:15

Pokud jsou to absolventi usa vysokeho skolstvi, tak se tomu ani nedivim.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.