Morávková v puntících omládla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Morávková v puntících omládla

Herečka Dana Morávková vypadala jako puntíkovaná Popelka. A moc si svou novou image pochvalovala.
Herečka Dana Morávková vypadala jako puntíkovaná Popelka. A moc si svou novou image pochvalovala.

PRAHA – Herečka Dana Morávková (35) je stylová! Na přehlídce obuvi J.Lo, jejíž je tváří, se celá sladila do módních puntíků. „V puntících jsem omládla o deset let!“ smála se herečka z »primáckých« Velmi křehkých vztahů.


Morávková nebyla jedinou modelkou celého večera. Letní oděvy z butiku Arabella předvedla Česká Miss Renata Langmannová a vicemiss Lilian Sarah Fisherová (20). Ta se ještě nevzpamatovala z krádeže kabelky, ve které měla všechny důležité doklady. „Hodně mi to všechno zkomplikovalo. Teď budu minimálně tři měsíce jezdit po úřadech a vyřizovat znovu všechny formality ohledně dokladů. Zloděj si odnesl část mého života,“ zhodnotila svou situaci Fisherová, která je ráda, že přes mobilního operátora získala zpět své telefonní číslo.

Po dlouhé době se coby modelka předvedla Andrea Kloboučková-Vránová, která svůj dlouhodobý boj s nadbytečnými kily vyhrála a předvedla krásně štíhlou postavu.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: Šárka NOVÁKOVÁ
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.