Vdovec po Bartošové Rychtář (57): V domě si staví barikády! Tady zfackoval exmanželku... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vdovec po Bartošové Rychtář (57): V domě si staví barikády! Tady zfackoval exmanželku...

Proč Rychtář opět zmlátil Darinu?
Proč Rychtář opět zmlátil Darinu? (Foto Aha!: Dan Černovský, Pavel Machan, Marek Pátek, ara)

Opakované stavění barikád v říčanské vile, pod jejíž střechou žijí exmanželé Josef Rychtář (57) a Darina Nová (57). To mělo v neděli vyústit v domácí násilí. Ona prý kvůli přesunům nábytku schytala pár facek, on má zase šrámy v obličeji. Něco tu ale nesedí!

A právě v kuchyni, kvůli které se exmanželé dohadovali, nakonec zaúřadovaly Rychtářovy tvrdé pěsti. „Otec několikrát zatarasil vchod do kuchyně a máma to vždy poctivě zase uklidila. Když to bylo po několikáté, tak šla za bratrem Janem a poprosila, ať zklidní tátu. A ten ji tak vyfackoval, že je v pracovní neschopnosti,“ popsal deníku Aha! svou verzi Josef Rychtář ml. (28).

Jenže jeho otec vypráví, že se vše seběhlo úplně jinak. „Exmanželka byla ta, kdo zaútočil, a já se jí ani nedotknul. Poškrábala mě prsteny v obličeji. Došla mi trpělivost a podal jsem na ni trestní oznámení,“ postěžoval si Aha! vdovec po Ivetě Bartošové (†48). Ale podle jeho syna, který drží se svou mámou, to má jeden velký háček. „Otec má smůlu a svou lež moc nedomyslel. Máma žádné šperky nenosí, a navíc ty, co měla, jí byly ukradeny,“ vyvrací mladý Rychtář tvrzení svého otce. Kdo říká pravdu, o tom bude muset rozhodnout soud, který dal v minulosti za pravdu Darině a Rychtáře za její napadení odsoudil k 18 měsícům odnětí svobody s odkladem na tři roky.

Vdovec Josef: Proč jsem postavil barikádu!
„Moje bývalka si vzala společnou ložnici, kterou si taky zamyká, a já si zabral obývák, který je až na jeden obraz výhradně můj majetek,“ zdůvodnil své jednání Rychtář. Navíc ho k tomu vedl prý i další důvod, kterým chtěl svůj majetek ochránit před zničením. „Exmanželčin kocour chodil do obýváku močit a mám tak strach o novou plovoucí podlahu, která mě stála čtyřicet tisíc,“ dodal Josef na vysvětlenou.



Autor:  David Turek

Přečtěte si
blackpetr
10. 7. 2015 • 13:20

"V případu Rychtář náš právní řád zjevně selhává." Taková zjevná nespravedlnost je ostudou pro celý právní systém ČR. Není se čemu divit - soud s advokátkou své exmanželky se mu podařilo prodlužovat roky. Taky odporné.

hejhej
8. 7. 2015 • 11:36

auslak: Platí za svého syna - ušáka, který stejný jako on. Synáček mu pomáhal mlátit lidi, lhal vždy v jeho prospěch, ať se sním vypořádá. Když si syn pořídil rodinu, měl by se postarat o bydlení a uživení. Je stejný, jako naší cigoši. Ale co je nám a paní Darině po tom?????

ivoadler
8. 7. 2015 • 11:01

V případu Rychtář náš právní řád zjevně selhává. Není to ostatně poprvé. Rychtář patří za katr. Majetkové spory jsou absurdní. To je ještě nedokázali vypořádat? I vůl pochopí, že takhle to nemůže fungovat.

nicnezpravda
8. 7. 2015 • 10:33

no,radši si nechci domýšlet jak skončil kocour po Ivetě,kterýho si Rychtář vzal k sobě do domu..možná už ani nežije po jeho péči..

auslak
8. 7. 2015 • 10:27

v TV brečel jak želva , že plati veškeré náklady . To je správně , za sebe , syna , jeho přítelkyni a vnoučka.Nechápu proč jim to na veřejnosti vyčítá.? Rychtář , ten by ani mouše neublížíl jenom nesměli by ty jeho rvačky být zdokumentované a několikrát vysílané i v TV a na internetu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.