Roman Vojtek je dřevěný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Roman Vojtek je dřevěný!

Roman Vojtek a jeho trojice kmotřiček, Kristýna Coufalová (zleva), Mahulena Bočanová a Jolana Voldánová, ochotně pózovali před dřevěnou deskou.
Roman Vojtek a jeho trojice kmotřiček, Kristýna Coufalová (zleva), Mahulena Bočanová a Jolana Voldánová, ochotně pózovali před dřevěnou deskou. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Muzikálový zpěvák Roman Vojtek (34) je dřevěný! Herec, kterému »o fous« o víkendu uteklo udělení ceny Thálie, pokřtil svoje druhé cédéčko s názvem Život je muzikál.

Muzikálový zpěvák Roman Vojtek (34) je dřevěný! Herec, kterému »o fous« o víkendu uteklo udělení ceny Thálie, pokřtil svoje druhé cédéčko s názvem Život je muzikál. A jeho producent Martin Hrdinka si na něj připravil pořádné překvapení – za první týden prodeje, kdy se do oběhu dostala tisícovka alb, mu totiž udělil dřevěnou desku.

„Tak to je pořádné překvapení,“ tetelil se »dřevěný« Vojtek, který si na křest vybral tři kmotřičky ze soutěže StarDance – Jolanu Voldánovou (37), Mahulenu Bočanovou (40) a svoji taneční partnerku, se kterou soutěž vyhrál, Kristýnu Coufalovou. A právě jeho bývalá tanečnice mu ještě »dodala«, když mu popřála po švédsku. „Bylo to klasické přání, aby se cédéčko dobře prodávalo, aby se mu dařilo a tak podobně. Jenže ve švédštině,“ smála se překvapenému Vojtkovi Coufalová. Z toho byl Vojtek zaskočený mnohem víc než z dřevěné desky a celou dobu u skleničky šampaňského dumal, co to znamenalo. „Vůbec jsem jí nerozuměl,“ tvrdil Vojtek, který se svěřil, že tancovat by do druhého dílu StarDance rozhodně nešel. „Nebylo by to fér. Ale kdyby mi nabídli místo v porotě, tak bych to bral. Kritizování by mě bavilo,“ smál se Vojtek.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.