Paterčata dostala diplom: A jejich táta z nich chce mít Jacksonovu hudební skupinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Paterčata dostala diplom: A jejich táta z nich chce mít Jacksonovu hudební skupinu!

Paterčata si vyzkoušla život na Divokém západě.
Paterčata si vyzkoušla život na Divokém západě. (Šiklův mlýn)

O víkendu se v Šiklově mlýně na Vysočině konal první ročník setkání dvojčat a vícerčat. Zúčastnila se také jediná česká paterčata, samozřejmě i se svými rodiči…

Během horké soboty se na místo sjely rodiny s trojčaty, dvěma dvojčaty a samozřejmě i zmiňovaná paterčata. Na akci, kterou připravovalo Centrum pomoci rodinám s dvojčaty a vícerčaty, se také rozdávaly diplomy, jeden z nich si odnesla právě rodinka z Milovic. Celkem se nicméně sešlo asi 80 rodin, které měly vstup zdarma.

Během uvolněné víkendové atmosféry, byť v hodně horkém počasí, prozradil tatínek paterčat Antonín Kroščen, jaké má se svými dětmi plány. Díky svému vrozenému talentu a »afru« na hlavě by paterčata prý mohla následovat skupinu Jackson 5. Tu tvořilo pět bratrů v čele s Michaelem Jacksonem (†50). Za svou kariéru vydělali Jacksonovci miliony dolarů. „Mohly by být Kroščen five,“ vtipkoval Kroščen, zatímco jeho partnerka Alexandra Kiňová se jen usmívala.



Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.