Konec Ordinace: Morávková a Čenský mají problém! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Konec Ordinace: Morávková a Čenský mají problém!

Co nás čeká v Ordinaci?
Co nás čeká v Ordinaci? (Foto: TV Nova, ara)

Konec Ordinace v růžové zahradě 2 se neúprosně blíží! Poslední díl před letními prázdninami odvysílá TV Nova už příští čtvrtek. Deník Aha! ale zjistil, nač se mohou diváci těšit už na konci srpna! O dramata ani nové postavy, které zamíchají osudy hlavních hvězd, nebude nouze.

Manželská krize u Suchých

Vztah Zdeny a Davida Suchých v podání Dany Morávkové (46) a Jana Čenského (54) projde krizí. Už v posledních dílech jste si mohli všimnout, že se Morávková až příliš často usmívá na Pavla Kikinčuka (55) alias ředitele Hejduka. „Zdena zjišťuje, že Hejduk umí být zábavný společník a galantní muž. Jestli ale dojde k nevěře právě z její strany, na to si diváci budou muset počkat do podzimní sezony,“ řekla deníku Aha! PR koordinátorka Alžběta Cimová.

Zajíc bude otcem

Chodí spolu krátce, teprve se poznávají, ale velmi rychle budou muset čelit »radostné« události. Sestřička Stella Seifertová neboli Kamila Kikinčuková (26) otěhotní s doktorem Tomášem Zajícem, kterého hraje Braňo Holiček (29). Už nyní můžeme prozradit, že na podzim se odehraje svatba. A nezůstane jen u jedné!

Nová posila: Jan Kačer

Tým lékařů kamenické nemocnice posílí od podzimu MUDr. Karel Seifert. Ztvární ho Jan Kačer (78), který na vlastní žádost odchází z Národního divadla. Televizní diváci si ho mohou pamatovat jako otce Rubeše z primáckých nekonečných Rodinných pout (2004) a posléze Velmi křehkých vztahů (2007). Doktor Seifert je tchánem ředitele Hejduka, který svému zeťákovi poskytl většinu financí na jeho podnikání. Bude se snad ucházet o post ředitele?



Přečtěte si
bb88
11. 6. 2015 • 14:34

Přemoudřelý a sametový *** Kačer. No mě jebne. ))

zlobit
10. 6. 2015 • 18:27

Nebuďte nespravedlivý, umíte si představit pět dětí ? Já ne, ale nelituji je, protože si upíchli další dítě v době, kdy neměli práci ani bydlení. Pět dětí no vlastně šest , neuživí běžný občan. Nepřeji jim to, ale děti asi v budoucnosti skončí v nějakém zařízení. Mámě hrábne (ani bych se nedivila) a táta to sám nezvládne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.