Co určitě nevíte o Radimu Fialovi z Ordinace: Má půlku rodiny až v Africe. Jak je to možné? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co určitě nevíte o Radimu Fialovi z Ordinace: Má půlku rodiny až v Africe. Jak je to možné?

Radim Fiala
Radim Fiala (Foto: TV Nova, herminapress.cz, ara)

Na třetí největší kontinent jezdí Radim Fiala (44) nejen v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 jako MUDr. Petr Hanák. Vyzradil své tajemství – v Jihoafrické republice totiž žije jeho tetička se svými dětmi.

„Mám půl rodiny v Africe,“ prozradil herec, který v seriálu jako lékař pašoval léky do Ugandy. Kroky jeho příbuzných však směřovaly jižněji. „Emigrovali tam v roce 1969. Shodou okolností tam tehdy moje maminka chtěla s mým biologickým otcem také utéct. Ale porouchala se jim motorka, takže odjela jenom teta a mamka zůstala tady,“ svěřil se Fiala, který se narodil dva roky poté. V Československu.

Kdyby jeho rodičům přálo víc štěstí, mohl být nyní hvězdou některé z tamních televizí. „Žijí v Pretorii. Byl jsem tam za nimi. Je to opravdu jedna z nejkrásnějších zemí,“ vychválil Radim Jihoafrickou republiku, kam rád létá za svými příbuznými na dovolenou. „Rád bych tam jezdil víc, ale bohužel toho času není tolik. Já jako herec tam mohu jezdit jen v našem létě a to je u nich zima,“ řekl pro Český rozhlas seriálový doktor Hanák.



Přečtěte si
lenka1981
17. 9. 2015 • 13:26

Amplitudo nikomu nebudeš nadávat že je kašpar.Je sympatickej .

tunka
17. 9. 2015 • 07:49

amlitudo, on totiž každý nemůže být "hvězdou" vulgárnosti a oplzlosti, jako jsi ty!!!!!!!! Radim Fiala je herec, který úspěšně baví lidi v divadle i ve filmech. Navíc je to krásný chlap a ty by jsi mohla být ráda, kdyby na tebe jen jedním očkem pohlédl Sice by se mu asi udělalo hned z tebe špatně a kdyby věděl, co jsi za odpornou osobu, tak by si i odplivl

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.