Soutěž Pretty Woman: Podvod na Českou televizi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Soutěž Pretty Woman: Podvod na Českou televizi!

Na páteční tiskové konferenci soutěž Pretty Woman sepředstavila její prezidentka Iva Crkalová a moderátor finále Marek Vašut.
Na páteční tiskové konferenci soutěž Pretty Woman sepředstavila její prezidentka Iva Crkalová a moderátor finále Marek Vašut.

PRAHA – Nová soutěž pro sebevědomé ženy Pretty Woman ČR 2007 ještě ani pořádně nezačala a už má na krku pořádný skandál!


Pořádající společnost totiž neoprávněně slibovala, že finále soutěže proběhne v sobotním hlavním vysílacím čase na České televizi, ta jim však vysílání už předtím odmítla! Mluvčí veřejnoprávního média Martin Krafl se zlobí: „Neoprávněně také používají naše logo!“

Soutěž krásy pro ženy, které jsou kultivované a chtějí v životě něco dokázat, tak odstartovala vskutku nešťastně. „Přijali jsme omluvu organizátora soutěže, a proto žádné právní kroky proti soutěži nechystáme. Pořadatelská společnost nás o přenos žádala, Česká televize ho však zamítla. Chápu sice, že materiály organizátoři tisknou ještě předtím, než se naše televize rozhodne, zda k vysílání přistoupí. Do budoucna bych ale i ostatním doporučoval, aby veřejnost o našem podílu na projektu informovali skutečně až potom, co jim přenos definitivně potvrdíme,“ říká mluvčí ČT Martin Krafl.

„Je nám to líto, šlo o nedopatření. Rozhodně jsme na pověsti České televize nechtěli parazitovat,“ kaje se prezidentka Pretty Woman Iva Crkalová. Finále soutěže, kterou má v listopadu odmoderovat neúspěšný průvodce primácké reality show Trosečník Marek Vašut, tak možná kvůli neshodě televize s organizátorem nikdy nespatří displeje televizních obrazovek, i když pořadatelé nyní jednají s Novou i Primou.


Autor: David Zápal
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.