Sexuální deviant věznil expřítelkyni 4 měsíce v krabici! Ven směla jen na sex! Pak policie tragicky selhala... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sexuální deviant věznil expřítelkyni 4 měsíce v krabici! Ven směla jen na sex! Pak policie tragicky selhala...

Fotografie
Fotografie (internal)

S rozchodem se málokdo smíří snadno. Američan James Horn (†47) se rozhodl, že svou expřítelkyni zkrátka odejít nenechá! Sandru (†46) uvěznil v dřevotřískové krabici, do které se sotva vešla.

Ven ji pouštěl, jen když chtěl sex! Muka musela žena snášet dlouhé čtyři měsíce, než se jí konečně podařilo utéct. Dlouho se ale ze svobody neradovala...

Že byla vězněna v krabici jen s polštářem, spacákem, lampičkou, knihami a odpadkovým košem, šla okamžitě nahlásit na policii. Její trýznitel ale mezitím ze svého domu pláchl, a než ho policisté stihli dopadnout, vypátral Sandru v domě jejích příbuzných a chladnokrevně zastřelil nejen ji, ale i jejího syna Zacharyho (†17)! Dva dny poté ho policisté vystopovali a v rámci obrovského zásahu ozbrojeného devianta zastřelili.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.