Zmlácený Martin France: Měsíc bez práce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zmlácený Martin France: Měsíc bez práce!

Vyražený zub, přeražená spánková kost, odražená rohovka a řada podlitin – takhle dopadl Martin France po brutálním útoku tří mladíků.
Vyražený zub, přeražená spánková kost, odražená rohovka a řada podlitin – takhle dopadl Martin France po brutálním útoku tří mladíků. (Aha! – Josef Mašek, TV Óčko)

PRAHA – Talk show Natoč si svůj klip se bude muset na delší dobu obejít bez svého moderátora Martina France (37). Ten se stal ve čtvrtek v noci obětí tří násilníků, kteří ho surově zmlátili, když čekal na taxík po odchodu z párty Febiofestu, jak už informovalo sobotní vydání deníku Aha!

Martin se proto nemohl zúčastnit ani včerejšího natáčení svého pořadu na TV Óčko, kde každý měsíc zpovídá známé osobnosti naší hudební scény. Barbora Mottlová, která Natoč si svůj klip s Martinem pravidelně uvádí, tak musela své hosty – mezinárodní pěvecké duo Nancy & Robert – vyzpovídat sama.

Při natáčení v klubu Mlejn jim alespoň dělala náhradu dřevěná maska, která je prý Martinovi podobná. „Martin by se měl na TV Óčko vrátit nejdříve za měsíc. Jeho zranění je totiž docela vážné,“ řekl deníku Aha! Edward Tomas z produkce pořadu. „Barbora bude zatím uvádět pořad sama. Martina nikdo nahrazovat nebude,“ dodal Tomas.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.