Jágrova tajemná kráska prozrazena! Čtěte její přiznání, o čem že si to spolu »povídali«? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jágrova tajemná kráska prozrazena! Čtěte její přiznání, o čem že si to spolu »povídali«?

Lucie tvrdí, že Jaromír jí jenom pomohl v nouzi...
Lucie tvrdí, že Jaromír jí jenom pomohl v nouzi... (Foto: Marek Pátek, Martin Hykl, Zbyněk Pecák, archiv)

Jaromír Jágr (43) je ženami velmi oblíben, i on má slabost pro krásné mladé dívky. Dlouho nebyl vedle žádné spatřen, až doposud, kdy byl spatřen ve společnosti mladé krasavice, jejíž totožnost byla právě odhalena.

Mladou kráskou není nikdo jiný než Česká Miss World z roku 2013 Lucie Kovandová (21). Ta v pondělním rozhovoru s redaktory Blesku vše popřela a tvrdila, že Jaromíra nezná a nikdy se s ním neviděla. Přiznala, že se byla podívat na mistrovství, ale tvrdila, že lístky byly výhrou její matky.

Ovšem poté, co viděla společné fotografie, uznala, že dál už nemá cenu zatloukat. „Jak z mé, tak z jeho strany je to pouze kamarádství,“ popsala Blesku jejich vzájemný vztah a hned vysvětluje dál. „Přiletěla jsem pozdě v noci z Německa a nebylo už, jak se dostat domů. A on mi nabídl, že mi poskytne jeden ze svých bytů, kde jsem byla sama. Ráno si přišel akorát pro klíče od bytu a já jela na Florenc a pak domů,“ popsala Lucie svou verzi příběhu. Jenže fotografie jasně ukazují, že Jaromír s ní strávil v bytě tři hodiny. S gentlemanem Jágrem asi čas plyne jinak. „To nevím, jestli to byly tři hodiny… On mi ukazoval byt a já jsem chtěla vědět podrobnosti o hokeji, co a jak. Jak se cítí po tom, co nemá bronz,“ popsala krásná misska, jak trávila čas s nejlepším českým hokejistou s tím, že Jaromír byl čtvrtým místem zklamaný, ale věří, že tak to mělo být.

 

Kovandová následně přiznala i to, že s Jaromírem se seznámila přes Facebook a pravděpodobně mu napsala první ona, protože od něj chtěla podepsat kartičku. Lucie má už pět let přítele Víta a tomu její noc u Jaromíra nevadí. „On věděl, že budu tam. Byl rád, protože mě nechtěl pustit samotnou vlakem, přece jenom v noci je to nebezpečné,“ popsala kráska s tím, že mezi ní a jejím přítelem panuje naprostá důvěra. Jaromír je podle ní krásný chlap, ale ona zatím nemá potřebu nic na svém soukromí měnit.

 



Přečtěte si
salazar23
26. 10. 2015 • 08:58

Dala nedala. Vaše starosti a Rotchildové peniaze.

nicnezpravda
21. 5. 2015 • 01:19

nikoho to nezajímá idiote

nicnezpravda.
21. 5. 2015 • 00:58

JARDO !! Já mám podle genetických předpokladů vážit minimálně 80 kilo ale vážím 162 kg na 168 cm..nejvíc jsem vážila asi 275 kg..ale i tak jsem byla poloviční než tyhle krasavice Geny zkrátka ovlivňují váhu z 80 procent,ale i tak lze vážit o něco míň..

nicnezpravda.
20. 5. 2015 • 23:36

JARDO !! Já mám podle genetických předpokladů vážit minimálně 80 kilo ale vážím 162 kg na 168 cm..nejvíc jsem vážila asi 275 kg..ale i tak jsem byla poloviční než tyhle krasavice Geny zkrátka ovlivňují váhu z 80 procent,ale i tak lze vážit o něco míň..

nicnezpravda.
20. 5. 2015 • 23:25

děti se vezmou na pískoviště, a já ubohá smradlavá socka mám článek o Jágrovi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.