Česká Miss World Kovandová (19) měla důvod k oslavě: Udělala maturitu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Česká Miss World Kovandová (19) měla důvod k oslavě: Udělala maturitu!

Kovandová přípravu na maturitu nepodcenila.
Kovandová přípravu na maturitu nepodcenila. (Foto Aha! – Jan Tůma a Karel Kopáč, Facebook)

Nejmladší účastnice letošního ročníku soutěže Česká Miss Lucie Kovandová (19) se raduje. Právě totiž úspěšně složila maturitu! „A teď alou dospat ty poslední dny,“ plánuje si kráska na Facebooku.

Pokud jste měli pocit, že právě Lucie byla ze všech finalistek České Miss v poslední době vidět nejméně, právě maturita byla tím důvodem. Nyní ale může hodit starosti za hlavu a naplno se věnovat »missím« záležitostem.

„Čtyři roky na střední škole jsem právě ukončila. A úspěšně! Teď už jen volno a povinnosti s miss. Všem děkuji za vaše kladné ohlasy, jak mi držíte palce!“ vzkázala Kovandová svým příznivcům pomocí sociální sítě.
Česká Miss World samozřejmě úspěch musela zapít. Společnost jí dělala její sousedka a kolegyně z České Miss Gabriela Kratochvílová (23). Holky si v bytě v pražském Hloubětíně uspořádaly první letošní grilovačku. A pilo se víno...



Autor:  mp

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.