Při rozchodu Kobzanové bylo vše jinak: Kopačky dostala Diana! Víme proč... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Při rozchodu Kobzanové bylo vše jinak: Kopačky dostala Diana! Víme proč...

Diana Kobzanová dostala kopačky.
Diana Kobzanová dostala kopačky.  (pro Aha! – Majka Votavová, ara)

Missce a moderátorce Dianě Kobzanové (31) se přes půl roku dařilo tajit rozchod se závodníkem Štěpánem Vojtěchem. Proč o vztahu tak dlouho mlžila a co nakonec vedlo pár k rozchodu?

„Rozešli jsme se před tři čtvrtě rokem. Chtěli jsme mít klid, protože spolu nadále dobře vycházíme. Proto jsem o tom s nikým nemluvila a pravou skutečnost vědělo jen pár našich nejbližších známých,“ svěřila se modelka na stránkách Super.cz

 

Kobzanová tajila rozchod hlavně kvůli bývalému partnerovi, který prý špatně snáší pozornost médií. „Nebyla jsem schopná odhadnout, kdy je ta správná chvíle to veřejně říct,“ dodává modelka. Další překvapivou zprávou je, že kopačky dostala tentokrát Kobzanová. Většinou to bývá ona, kdo opouští své partnery, jak tomu bylo třeba s fotbalistou Martinem Jiránkem nebo podnikatelem Tomášem Peterou.

„Pravda je taková, že to ukončil Štěpán,“ odhaluje moderátorka krutou pravdu. Hlavním důvodem rozchodu je prý to, že závodník po Kobzanové chtěl, aby se vzdala své dobře rozjeté kariéry, o čemž modelka zřejmě jen tak neuvažuje.



Autor:  mpa

Přečtěte si
hillaarkaa
23. 5. 2013 • 07:00

Sám ho má malého,menší chtivé soudružky uloví u Hlavního nádraží

hillaarkaa
23. 5. 2013 • 06:59

Přesně tak,holky,co by takový rádoby playboy naší sexy Di asi nabídnul??? Krátkou a nepoddajnou tkaničku jako nežerchleba(eisenberger),prázdné a vysypané kapsy,své komplexy s frustracemi a spoustu špíny a lítání kolem něj???? No fáááákt,na takového Di čeká

jerry
22. 5. 2013 • 21:08

Blábol.

mariama
22. 5. 2013 • 12:54

Pan ma asi rad male zeny, ze? A cokoliv (kdokoliv) nad cca 170 cm je kobyla. Pokud ma zena navic vlastni nazor a je v zamestnani uspesna a slusne vydelava, je to primo pekelna kombinace pro typy jako ivoadler. Fajn, zdrave sebevedoma zena by typka jako je ivoadler ani nechtela. Co s takovym zakomplexovanym macho! Zivot s takovym je doslova peklo a jen hodne jednoducha zena to vydrzi.

ivoadler
22. 5. 2013 • 11:36

Kobzanovou nemám rád, je to kobyla. A patří do kategorie těch, které staví kariéru nade vše. Je to jistý druh sobectví. S takovou krávou bych taky nežil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.