Petr K. a motiv dvojnásobného mordu ženy a dcery: Odhalení jeho nejtemnějších pohnutek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petr K. a motiv dvojnásobného mordu ženy a dcery: Odhalení jeho nejtemnějších pohnutek!

Petr Kramný měl s manželkou a dcerou zúčtovat kvůli sexuální frustraci.
Petr Kramný měl s manželkou a dcerou zúčtovat kvůli sexuální frustraci. (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Zatímco se podle slov státního zástupce policii podařilo nashromáždit dostatek důkazů, aby byl Petr Kramný usvědčen z dvojnásobné vraždy nejbližších během dovolené v egyptské Hurghadě, obhajoba zatím o způsobu vedení obhajoby víceméně mlčí, ví se jen, že trvá na verzi otravy a výsledcích egyptského vyšetřování. To ovšem nekoresponduje s tím českým. Zároveň se psychologové shodli na mechanismu, který mohl obviněného donutit jednat.

Petr Kramný oslavil za mřížemi již druhé narozeniny a podle komentátorů se tak v případě odsouzení bude dít ještě hodně dlouho. A jestliže obhajoba tvrdí, že její klient neměl k vraždění motiv, psychologický posudku vyšetřovacího spisu mluví jinak. "Petr K. může při bezmoci a ztrátě jakýchkoli nadějí vybuchnout, či dokonce vraždit," tvrdí podle Blesku odborníci s tím, že závislost na partnerovi kombinovaná s neschopností řešit partnerské problémy a nedostatečná sebereflexe, to vše mohlo být tím skutečným smrtícím koktejlem.


Právě o motivu, který hraje do karet názoru psychologů promluvil známý obviněného, který je dobře obeznámený s poměry mezi manžely v době před odjezdem na osudnou dovolenou. Kramný byl sexuálně frustrovaný, protože intimní život mezi manželi již delší dobu neprobíhal, ač se Monika Kramná na sociálních sítích prezentovala jako sexuální vamp a o jejích kontaktech s dalšími muži manžel dokonce věděl. "Monika ho jako partnera poslední měsíce úplně odmítala. Nechtěla se s ním rozvést, ale on to tak vnímal. Chtěl začít nový život," řekl zdroj a jediným skutečným pojítkem mezi mezi manžely byla prý malá Klárka.



Přečtěte si
subrosa1976
6. 7. 2015 • 01:42

Je to naprosto jasný - vrahem je Kramný! A motiv - tak ho štvalo, že s ním nespí, má jiného a on jí navíc všechno platí, že si prostě a jasně sobecky a egoisticky řekl, že když jí nemá celou on, tak nikdo jiný a že začne nový život a to tak, že s mladšími holkami, které bude mít na sex a užívat si s nimi a do toho scénáře se mu prostě Klárka nehodila, kam by jí jako dal.. Takže obě zabil. Zahrál divadlo, kterému sám věří a věří mu i jeho pitomá máma, která z něho vychovala rozmazleného lakomého sobce a věří mu i dementní kamarádi, kteří mu to za tepla řekli, že má Jána ze Slovenska a kteří ho nepřímo vyprovokovali k vraždě. No jen hlupák může někomu jít vyprávět, jak ho manželka podvádí, to se přeci ze zásady nedělá a takové ty primitivní kecy, že mu chtěli pomoci, na to jim kašle bílý tesák!!!! Svědčí to o jejich a jeho hlouposti a naivitě. No a Monika, prostě chtěla klofnout na své fotky někoho jiného - hezčího, bohatšího, ale šla na to také naivně, musela vědět, že má doma žárlivce...ale je mi jí líto. Spíše se u ní jednalo o flirt a ne o to, že by to byla potvora, jakých je kolem milióny. Jemu bych dala doživotí, už jen pro to, aby si společnost uvědomila, že toho násilí a vražd je kolem čím dál více!!! A úplně mě fascinují, ty komentáře, kde se někdo diví, že u soudu se řeší i sex!! No vždyť to je mnohdy to zásadní a spoustu násilných činů je právě kvůli sexu a penězům, kvůli čemu asi, to není červená knihovna, jak někdo píše????!!!! Tyto komentáře píše zase jen dement, který má emoční inteligenci na úrovni školáka 5. třídy.

mujbalu
25. 5. 2015 • 16:04

Ten miliardář v Eurojackpotu se ještě nepřihlásil? Já bych věděla, co s těma prachama dělat. No nic, určitě vyhraju mega v Milionové pouti Blesku. Ve čtvrtek je v Blesku otázka za milion.

20tina12
23. 5. 2015 • 23:03

mdada49 - beru na vědomí šťouro, a jen tak pro pořádek - nechlastej tolik účo

mdada49
23. 5. 2015 • 22:45

Již podle názvu PŘEKLEP = klepnutí vedle. Néé přes půl klávesnice. To jen pro pořádek !

20tina12
21. 5. 2015 • 21:34

Jasňačka šťouro účo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.