Prsa Kobzanové: Nejdřív je ukáže, pak zvětší, a teď zalepí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Prsa Kobzanové: Nejdřív je ukáže, pak zvětší, a teď zalepí?

Diana Kobzanová se vůbec poprvé předvedla s leukoplastí, která pod průsvitnými šaty zakrývala bradavku.
Diana Kobzanová se vůbec poprvé předvedla s leukoplastí, která pod průsvitnými šaty zakrývala bradavku. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Těžko lze uvěřit, že Diana Kobzanová (24), která kdysi nafotila pornofotky do Lea, už nechce ukázat ani bradavku! Miss bez korunky se totiž na pražském Fashion Weeku rozhodla zakrýt prosvítající bradavku obyčejnou leukoplastí, čímž shodila samotný oděv!

V zahraničí si bradavky pro focení zakrývá jen pár hvězd, například Jennifer Lopez, které dostanou speciální náplast. U nás zatím nic podobného není, proto si zatím Kobzanová vystačila pouze s leukoplastí.

Tímto nezvyklým rozhodnutím překvapila modelka nejenom návrhářku Hanu Havelkovou, jejíž šaty prezentovala, ale také přítomné hosty. Na podobný počin si u nás zatím netroufla žádná z modelek. „Takové manýry nemají ani supermodelky v zahraničí. K práci modelky patří decentní poodhalení těla, předvádění je občas takovou hrou vášně a svádění, navíc ona nemá prezentovat sebe, ale šaty takové jaké jsou,“ řekla deníku Aha! jedna ze stylistek, která nad počínáním Kobzanové kroutí nechápavě hlavou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.