Ceny Anděl 2006: Vendula v slzách, Topolánek zase bumbal... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ceny Anděl 2006: Vendula v slzách, Topolánek zase bumbal...

Vendula v slzách odešla s manažerem Janisem Sidovským.
Vendula v slzách odešla s manažerem Janisem Sidovským. (Aha! – Dalibor Puchta)

OSTRAVA – Šestnácté ceny Akademie populární hudby Anděl nebyly ani tak o hudbě a interpretech jako o tom, co se stane při setkání vdovy po Karlu Svobodovi (†68) Venduly (35) s jeho synem z prvního manželství Petrem (26). Pořadatelé se totiž rozhodli pořádně přiživit na momentální Svobodově popularitě a promptně jej uvedli do Síně slávy.

A právě Svobodova Anděla přebrali společně Vendula s Petrem, kteří se opravdu nemusí. Dokonce spolu odmítli sedět u jednoho stolu, jenž měli vyhrazený, takže Petr s přítelkyní Luciou si přisedli k Matěji Ruppertovi a Vendula se svým manažerem Janisem Sidovským seděla až do vyhlášení v zákulisí v šatně a kouřila jednu cigaretu za druhou. Na pódiu jim Petr Janda předal Anděly dva, aby měl každý svého.

Vendula byla tak dojatá a vynervovaná, že málem ani nemohla promluvit a zdálo se, že každou chvíli zkolabuje. Sestoupit z podia jí musel pomoct Petr Janda a hned poté i s Andělem odešla do šatny. Tam ji Sidovský pomohl obléct kabát a okamžitě se odebrali v dešti pěšky do hotelu Atom, kde byli ubytováni. A stejně rychle hned po ceremoniálu odešel zadním vchodem z ostravské ČEZ Arény dojatý a plačící Petr Svoboda s přítelkyní.

Až do nedělního rána žila po vyhlášení Andělů pověstná Stodolní ulice plná barů. A jako pořádný pařmen se ukázal i premiér Mirek Topolánek, který ovšem stále nemá čas řešit své soukromí a manželství. Muž, který by nám měl jít příkladem, si na vyhlašování vzal svou těhotnou milenku Lucii Talmanovou a ve značně podroušeném stavu se motal po Stodolní ulici a jejích barech ještě ve tři hodiny ráno!

Krajčo chlastal s Annou K.!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.